To je to što me zanima!

'Ku**o iz pakla': Chris Brown dao otkaz agentici uz psovke

Nakon što ga je napustio dugogodišnji menadžer, a jedna menadžerica dala je otkaz usred njegove turneje, Brown je 'isprašio' PR agenticu uz uvrede i psovke
Vidi originalni članak

Ti si kučka iz moje noćne more koja ništa ne radi, samo je jedna od poruka koju je pjevač Chris Brown (27) poslao svojoj PR agentici Nicoli Perni. Navodno je poludio jer mu nije dogovorila gostovanja u TV emisijama i u drugim medijima kako bi promovirao novu liniju svoje odjeće.

- Sve što radim je čišćenje tvojih sranja - odgovorila mu je Nicola, a Chris joj je zatim rekao da je otpuštena.

Perna mu je, piše TMZ, preko poruke rekla da niti jedan urednik važnijeg časopisa ne želi imati posla s njim te mu zato nije mogla ništa ugovoriti. Brown je pobjesnio jer 'ima muda pričati s njim tako, a ne može pričati s urednicima medija da prestanu objavljivati gluposti o njemu'. 

Zločesti dečko Chris poznatiji je po svojim nasilnim ispadima nego po glazbi. Prije nekoliko godina istukao je bivšu djevojku Rihannu (28).

Chrisa je u svibnju napustio dugogodišnji menadžer Mike G jer više nije mogao trpjeti njegove ispade, a menadžerica za turneje Nancy Ghosh dala je otkaz nakon što joj je nadrogiran prijetio. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • --- DAVOR --- 29.06.2016.

    Jel ovaj u HDZ-u??

  • pokraoSamRHiVolimHDZ 29.06.2016.

    crnac.... što dalje govoriti

  • Iskrena mala 29.06.2016.

    Osoba sa dijagnozom ............

Komentiraj...
Vidi sve komentare