To je to što me zanima!

Kud puklo da puklo ponovo na malim ekranima od 19. siječnja

POVRATAK OŠTROVČANA Junaci iz omiljenog sela od sljedećeg ponedjeljka ponovno će svojim zgodama i nezgodama zabavljati gledatelje u večernjim satima
Vidi originalni članak

Nakon kratke pauze, junaci iz omiljenog sela od sljedećeg ponedjeljka ponovno će svojim zgodama i nezgodama zabavljati gledatelje u večernjim satima na Novoj TV.

Zanimljive dogodovštine iz Oštrovca dobivaju nove zaplete, pa tako sa sljedećim tjednom Oštrovčanima u posjet dolazi - Uskok.

Ana Vilenica kao Vlatka te Siniša Ružić kao Stanko, predstavnici zakona, unijet će nemir među stanovnike Oštrovca koji će gledatelje nasmijati u svojim 'akcijama' skrivanja svojih nezakonitih radnji.

Saznavši kako Uskok ne njuška po Oštrovcu, već je za petama Kreši, kojega je otkucala vlastita žena, vidjet ćemo kakve će planove skovati Mile, Stipe i Sveto kako bi zaživjeli svoj stari plan da otjeraju Došenove iz sela.

U strahu od zatvora, Krešo popušta Renatinim idejama te Katarinu i Tomislava zatvara u napuštenoj seoskoj kući, a u selo dolazi i odvjetnik u slučaju promjene ugovora o nasljedstvu. 

Situacija u mjesnom odboru postaje sve napetija. Smicalice i kalkulacije nasmijat će gledatelje, a Oštrovcu se sprema novo predsjedničko imenovanje.

Ne propustite nove nastavke omiljene serije 'Kud puklo da puklo' od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dave 19.01.2015.

    u pocetku mi se nije cinila zanimljiva serija,ali malo po malo sam gledo i sad mi je skroz ok,kad shvatis o cemu se radi i upoznas likove,lako ti se svidi

  • VIC3148 14.01.2015.

    Dobro dosli nazad! Nasmijemo se do suza i prepricavamo dogodovstine ove serije. Svaka cast kompletnoj ekipi koja ju snima.

  • mazaluna 13.01.2015.

    Baš dobro navikla sam se na njih ;svi su super;malo više super su mi Miran i Mirna i uživam ih gledati: na kraju dana konačno malo smijeha a ne samo politika:

Komentiraj...
Vidi sve komentare