To je to što me zanima!

Kuhače se primio i glumac Josip Ledina, a Bilja skeptična: Sve će biti, ali samo dobre hrane neće

Ledina je već upecao nekoliko zapaženih uloga, no vidjet ćemo hoće li i njegove kulinarske vještini biti prepoznate i zapažene među ostalim natjecateljima 'Ribe na torti'
Vidi originalni članak

Večerašnji domaćin u showu 'Riba na torti' splitski je glumac Josip Ledina koji naveliko ostvaruje prognoze u svjetskoj glumačkoj karijeri. Već je upecao nekoliko zapaženih uloga, no vidjet ćemo hoće li i njegove kulinarske vještini biti prepoznate i zapažene među ostalim natjecateljima.

'RIBA NA TORTI' Boris Rogoznica večeru začinio pjesmom pa osvojio 18 bodova

Kad ne glumi, Josip voli provoditi vrijeme u prirodi, loviti ribu, planinariti te istraživati svijet na brojnim putovanjima. Prijatelj koji je Josipu trebao biti pomoćnik u kuhinji otkazao mu je u zadnji tren, stoga će domaćin pozvati Natašu, jednu od ovotjednih natjecateljica, s kojom će udružiti kulinarska znanja i pripremiti večeru.

- Mi ćemo se tako dobro zabavljati, mislim da nećemo ništa ni skuhati na kraju - najavit će Josip, dok će Biljana nagađati:

- Od Josipovog kuhanja očekujem da će to biti spektakl, sve će biti samo dobra hrana mislim da neće.

Josip je odrastao uz baku i dan-danas pamti ljubav koju mu je na tanjurima servirala.

- Najviše pamtim ta jela kad se vratim iz Zagreba i kada majka, tetka, skuhaju nešto domaće, kad u tom tanjuru osjetim okus doma -  opisat će.

Kakvu će ljubav na tanjuru gostima pripremiti Josip, koji je na prethodnim večerama dijelio najviše kritika, ne propustite pogledati u novoj epizodi!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bree77 07.12.2023.

    ova stara i spava sa naočalama za sunce....

  • Flori1 07.12.2023.

    Koliko je ovaj Rogoznica antipatičan i pokvaren

Komentiraj...
Vidi sve komentare