To je to što me zanima!

Kuhar "Jezikove juhe" ne stigne ženu izvesti van

Stephan Macchi (38) zvijezda RTL-ova showa "Jezikova juha" radi čak 18 sati na dan. Djecu i suprugu Natašu uspije vidjeti tek kod kuće...
Vidi originalni članak

Nisam loš muž iako sam potpuno okupiran poslom. Tiana (12) i Alex (10) znaju da tata puno radi i to poštuju. Ipak, s njima se čujem nekoliko puta na dan i kažem im da ih volim, rekao nam je profesionalni kuhar Stephan Macchi. Francuz tvrdi da nije “tiranin” kakvim ga neki doživljavaju gledajući RTL-ov show “Jezikova juha”. Iako ga, dok obilazi restorane po Hrvatskoj, nezadovoljni ugostitelji nerijetko “počaste” psovkama i vrijeđanjem, kaže da uvijek ostane “imun”.
- Oštar sam i pedantan. To imam pravo biti zbog 20-godišnjeg iskustva iza sebe - kaže. Stephan ne pronalazi vrijeme za hobije. Radi 18 sati na dan, a zna gotovo ne spavati i po nekoliko dana. Ove godine na odmoru je bio 10 dana, i to zbog supruge, koja ga je na to morala podsjetiti. Inače bi zaboravio.
- Volim kazalište i kino, ali ne stignem suprugu izvesti. Ne obasipam je darovima jer u materijalnom nije sve - iskren je Stephan. Kaže da živi za svoj posao, koji obožava.

'DJECU SAM NAUČIO DA NE BUDU RASISTI'
Tiana i Alex pristojna su i dobro odgojena djeca. Od malena sam im usadio prave vrijednosti. Na sve ljude gledaju jednako, ne prave razliku, kaže Stephan. Dodaje da pomažu u pospremanju kuće.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sprinterica 01.12.2009.

    glumili restorani katastrofu, bilo to namješteno ili ne ali nakon par emisija što sam vidjela kako je u tim restoranima nema šanse da bih ikada tamo bilo što pojela fuj

  • kulenica 01.12.2009.

    meni je super zaviriti u kuhinju restorana, uglavnom su katastrofalne ali ima ih i o.k., lik mi je fantastik pogotovo kad gadi na tom svom hrvatsko-francuskom

  • poppy 01.12.2009.

    Ma meni je on super! Traži red, rad, čistoću i disciplinu. Uvijek ima ljudi kojima to ne paše. Užas jedan koliko su kuhinje u restoranima prljave! U Engleskoj sanitarne službe stalno vrše inspekciju i u restoranima na vidljivom mjestu mora stajati kategorija čistoće restorana-pa ko voli nek izvoli! One najgore zatvaraju na licu mjesta. Kod nas inspekcija neće ni primirisat na vrata kuhinje. Zato svi rade šta hoće i kako hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare