To je to što me zanima!

Kuhar plakao od sreće kad je vidio svog idola Schumachera

IZNENADIO JE HVARANE Roštilj-majstor pustio je suze radosnice vidjevši svog idola Michaela u restoranu. Schumacher mu je predložio da se zajedno fotografiraju
Vidi originalni članak

Hvala vam puno na predivnoj večeri, već sad se veselimo sljedećem dolasku. S ljubavlju, Michael Schumacher (43). Napisao je to sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 u knjigu dojmova.

Bio je toliko oduševljen uslugom u restoranu na hvarskim Paklinskim otocima da je tražio knjigu da se upiše. U Uvali Palmižana bio je sa suprugom Corinnom (37). Jeli su morske delicije poput ribe, jastoga i školjki. Cijena prvoklasne ribe kao što je zubatac i škarpina stoji 460 kuna po kilogramu. Školjke su 400 kuna, a brudet od jastoga 660 kuna. Mario Zečević, kuhar specijaliziran za roštilj, plakao je od sreće kad je vidio Schumachera.

- On je moj najveći idol, presretan sam - rekao je Zečević, kojem je Schumacher predložio da se zajedno fotografiraju. To je kuhara ganulo. Michael se sa suprugom i djecom, kćeri Ginom Marijom (15) i sinom Mickom (13), odmara na jahti.

Njegova jahta Smooth Operator od 31 m nije viđena u hvarskom akvatoriju. Izgleda da Schumacher plovi s nekom drugom, vjerojatno kako bi izbjegao znatiželjne poglede. U nedjelju je bio na večeri u Starom Gradu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • wolfgar 10.08.2012.

    Od svih svjetskoh idola baš on mu je najveći idol...ma je

  • bezinspiracije 10.08.2012.

    Svi imaju svoje idole. On je barem svog upoznao. :)

  • MalaBuca 09.08.2012.

    Ma daj, to mora biti stvarno onak praaavi idol da zbog njega pustiš suzu!! Ja bi ipak prije pustila suzu zbog svojih bližnjih nego zbog nekog tamo stranca koji može kupit cijelu "lijepu našu" a dođe tek na jednu večericu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare