To je to što me zanima!

Kuharice 'Masterchefa' navijale za seksi šefa kuhinje Davida

Kao najbolji u Testu kreativnosti amater kuhar Matija Nikolić osvojio je povlasticu kuhanja protiv profesionalca Davida Skoke. Zadatak mu je bio da pripremi palamidu
Vidi originalni članak

On je visok, crn i zgodan. Nadam se da će biti jako vruće u kuhinji, pa će se morati početi skidati, komentirale su natjecateljice showa Masterchef Davida Skoku, šefa kuhinje konobe Batrelina u Puli. 

Kao najbolji u Testu kreativnosti amater kuhar Matija Nikolić osvojio je povlasticu kuhanja protiv Davida. Zadatak mu je bio da pripremi palamidu.

- Za nas žene, David je melem za oči - rekla je Vesna Baričević. I dok je ženski dio Masterchefa zaljubljeno gledao i žustro navijao za Davidovu pobjedu, Matija je dobio tek podršku muških natjecatelja showa.

Osim dobrog izgleda i vještine u kuhinji djevojke je oduševila i činjenica što je David uspješan te poznat kuhar izvan granica Hrvatske. Matija je od Davida posudio nekoliko noževa.

- U ovom showu je to u redu, ali inače u profesionalnom kuharstvu to je strogo zabranjeno - podučio ga je David. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MarijaDespenić 01.05.2011.

    Priča o noževima seže iz nekih daleki vremena kada "gazde " restorananisu htjele investirati u kvalitetnu opremu a kuhari nisu mogli raditi s nekvalitetnim noževima......jedan kuhar se naljutio i kupio sam sebi set kvalitetnih noževa,da bi sebi olakšao rad....kada ih je donio u kuhinju svi su razgrabili njegove noževe i on opet nije imao s čim raditi.Potom im je rekao ....e sad mi je dosta,,da mi nitko nije dirnuo nož,to su specijalni noževi izrađeni za moju ruku i samo ja mogu s njima raditi!Nakon toga ih je redovno nosio sa sobom doma-na posao.....i to je to!!!Ništa mistično,,,pomalo sebično!

  • mozak_1 28.04.2011.

    sto se tiče tih nozeva vec mi ih je puna kapa samo se hvale. ja sam sef jedniog restorana na moru i jos si nikako nisam mogla priustiti te famozne nozeve jer imam obitelj koju uzdrzavam od svoje plaće.a oni se tu bahate jer su radili vani za lovu o kojoj mi mozemo sanjati a nasi jadni kuhari rade za plaću od tri-četiri tisuće kuna i to po 12-16 sati i jedva prezivljavaju sa svojim porodicama.

  • Nalla 28.04.2011.

    Evo sad kad se opet potegnula priča o tim famoznim noževima kuhara. U čemu je kvaka? Noževi ko noževi - režeš - opereš - opet režeš - tupog nabrusiš iii???? Ajd nek mo neko objasni u čemu je kvaka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare