To je to što me zanima!

Kujicu Elle Dvornik, Obamu, na reviji pasa izabrali su za misicu

PRVI PET A PORTER Pas Danijele i Elle Dvornik sudjelovao je na humanitarnoj reviji za azil u Dumovcu. Ivana Kindl za reviju je privremeno posvojila kujicu Saru
Vidi originalni članak

Ovo joj je prva revija, a bila je prava profesionalka. Prošetala je pistom, pokazala se i mirno sjela, rekla je Danijela Dvornik (44). 

Njezinu dvoipolgodišnju kujicu Obamu u subotu su izabarali za Miss pasa na humanitarnoj reviji Pet A Porter u zagrebačkom trgovačkom centru City Center One. Zvijezde i ljubimci prikupljali su hranu za napuštene pse iz azila u Dumovcu.

Ivana Kindl (33), vlasnica troipolgodišnjeg mačka Woodyja, s kojim je 2009. sudjelovala u kampanji Prijatelja životinja, za reviju je posvojila kujicu Saru.

- Odmah smo se sprijateljile. Stavila mi je šape u krilo, a ja sam je počastila keksima. Nije joj dugo trebalo da nauči hodati po pisti - rekla je pjevačica. 

Nada se kako će jednog dana sebi ispuniti veliku životnu želju i kod kuće imati pravo životinjsko carstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • deadori 02.03.2011.

    Inače, ono što je meni super u ZOO city je što se kod prodavača vidi da stvarno vole životinje i pomognu vam i uvijek daju dobar savjet...... da ste posjetili njihov dućan vidjeli biste to i sami. Kod njih se i dalje prikuplja hrana za pse iz Dumovca, možete se prošetati do njih i učiniti dobro djelo.

  • deadori 02.03.2011.

    Opa….koja rasprava :) …sva sreća da znam nešto više o tome, jer kad su životinje u pitanju …sve dvaput provjerim…kao npr. da su u akciji sakupili preko 250 kg hrane za Dumovec, da su njihovi peseki postali jaaaaaaaaaaako traženi od te revije i netko će ih uskoro i udomiti. Inače, većina celebova koja je bila tamo je isto udomila svoje pese…sve mješanci bez pedigrea – i ja imam jednog takvog!!! I opet često posjetim peseke u Dumovcu, bila sam tamo najmanje 20 puta…a vi?

  • volimje 28.02.2011.

    nije ni čudno što se Dino drogirao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare