To je to što me zanima!

Kulinarskim showom zavladali mito i korupcija: Maske su pale

Na tablici ukupnih ocjena na trgu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' svaki je bod važan, a natjecatelji će učiniti sve kako bi se pomakli za koje mjesto više. Pa čak i podmititi žiri
Vidi originalni članak

Prijatelji Drago i Ružica su u trenutku inspiracije napravili domaće kiflice s marmeladom, iako one nisu bile dio njihovog današnjeg zadatka. Miris svježih kiflica osjetili su i članovi žirija Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković i nisu mogli odoljeti da ih ne kušaju prije samog serviranja.

- Mmmmm… Vaše su nam slatke kiflice taman došle! Još su tople i takve najviše volim! - kazala je Mateja i time izmamila osmijeh na Draginom licu.

- Drago mi je što jedu kiflice, a ocjenjivanje još nije ni krenulo. I još ih k tome hvale! To mi je najveća nagrada, kada ih vidim da uživaju dok ih jedu - otkrio je Drago koji je, besramno pred kamerama zapakirao nekoliko komada kiflica u aluminijsku foliju i predao ih žiriju u želji da 'zaradi' veće ocjene.

Jesu li mito i korupcija upalili, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 19:50 sati samo na RTL-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 12kamelia 09.09.2017.

    Mate je pravo osvježenje za ovaj show, još samo da Špičeka promjene, jer nitko nije nezamjenjiv...Mateja mi je simpatičnija od one prijašnje. Što se tiče mita, to za mene nije mito, već volja i želja, da napravi nešto drugo i da žiri uživa u slatkom....lijepa gesta...

  • peppito 08.09.2017.

    mate je odličan - dofurao je jednu novu dimenziju u show. baš mi se sviđa. sklon je zeki jer je ovo prvenstveno šou ali istovremeno nam pojašnjava kulinarske trikove. ma sve pet. odličan dečko!! i ne da se zahebavat od tomeka koji ga pokušava provocirat :))

  • promjena 08.09.2017.

    Koliko pametuje ovaj Mate, ni jedan mu restoran nije radio kako treba sve je zatvorio. Toliko o njegovom kuhanju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare