To je to što me zanima!

'Kunem se, imam gaćice, ali se ne vide od mog velikog trbuha'

Zaručnica repera Wiz Khalife 'počastila' je fanove na Twitteru fotografijom na kojoj pokazuje svoj ogromni trudnički trbuh. Priznala je da se trudi ne jesti brzu hranu
Vidi originalni članak

Starleta, koja je trenutačno u sedmom mjesecu trudnoće, na Twitteru je objavila fotografiju svog trudničkog trbuha.

- Kunem se da imam gaćice na ovoj fotografiji, ali moj trbuh je toliko velik pa ih ne možete vidjeti - napisala je Amber Rose (29) ispod fotografije na kojoj su u prvom planu njezin ogromni trudnički trbuh i noge te izgleda kao da je pozirala sasvim gola.

Bivša djevojka Kanyjea Westa trbuh je pokazala i pozirajući u gaćicama i topiću s iPhoneom u ruci poručujući fanovima da je trenutačno u 28. tjednu trudnoće.

Zahvalila se majci na zdravom obroku i priznala da nastoji ne jesti brzu hranu koja joj je jako primamljiva. Na istoj društvenoj mreži objavila je i svoju fotografiju kada je bila novorođenče.

- Moje poziranje kada sam imala šest dana - napisala je Amber koja očekuje dijete sa zaručnikom, reperom Wiz Khalifom.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • WOMANIZER 03.12.2012.

    kaj me briga dal ti imaš gaće? i nikad mi ovi novinari nisu bili jasni, prije kad su nekoga uhvatili da je bez gaća svi su se križali, zgražali, pljuvali po toj osobi, a danas je zapravo normalno pa čak i poželjno da su celebrityji bez gaća i to je čak nešto što da ne kažem hvale! stvarno svašta!

  • ostvaren 03.12.2012.

    a ja gledam jel ima, nema, ima, nema... uf

  • vukicak 03.12.2012.

    Ajojjj,koliko ljubomore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare