To je to što me zanima!

Kunis: Tračevi o trudnoći mi uzrujavaju oca koji žele unuke

Kada sam bila trudna, pričalo se da sam završila na hitnom prijemu u bolnici. Ne mogu vam opisati količinu stresa kroz koju je moja obitelj prošla zbog svega, objasnila je glumica Mila Kunis
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Ludih sedamdesetih' Mila Kunis (34) priznala je za Cosmopolitan da ne koristi društvene mreže i ne čita članke o sebi u novinama. Dodala je kako se divi svom suprugu, glumcu Ashtonu Kutcheru (40) jer se, kako tvrdi, dobro snalazi na društvenim mrežama. 

- Nikad ne čitam članke o sebi. Stvarno ne znam što se o meni piše, ali znam da sam jednom godišnje trudna i da se suprug i ja jednom godišnje razvodimo. To vidim na naslovnicama kad čekam u redu za blagajnu dok kupujem namirnice - rekla je glumica.

POSTALA JE ŠPIJUNKA Ma koju god ulogu uzela, Mila Kunis odlično će ju odglumiti

Mila je jedna od rijetkih slavnih osoba koja nema doticaj s društvenim mrežama. Ispričala je anegdotu koja joj se dogodila prije par godina kad ju je prijateljica pitala zna li da postoji 'Facebook', a ona nije znala što je to. 

- Tko će 'poke-ati' jedno drugoga? Pa to je prečudno - iznijela je mišljenje i dodala da internet više nije 'zabavna igra', već je bitno tko je najglasniji, najagresivniji i najnegativniji. 

Tračevi o njezinoj navodnoj trudnoći i razvodu često znaju uzrujati njezinu obitelj. 

- Kada sam bila trudna, pričalo se da sam završila na hitnom prijemu u bolnici. Ne mogu vam opisati količinu stresa kroz koju je moja obitelj prošla zbog svega - objasnila je Mila. 

'SKRIVALI' SE GODINAMA Mila i Ashton prvi su put kao par prošetali crvenim tepihom

Glumica ima dvoje djece sa suprugom Ashtonom, kćer Wyatt (3) i sina Dimitrija (1), no ipak kad počnu kružiti glasine o trudnoći, otac ju nazove i prizna da bi volio još jednog unuka. 

VIDI OVO! Justin Bieber i Hailey Baldwin u romantičnoj šetnji New Yorkom. 

VIDI OVO! Što vaš kupaći kostim govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prle_vitamin_C 06.07.2018.

    Žuži se potuži

  • Angelina Jolie 06.07.2018.

    Otac žele unuke žele

  • Demetra 05.07.2018.

    Čuj, nije čula za Facebook, kakav cringe! A na dodjeli Oscara za Društvene mreže je sjedila na ušima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare