To je to što me zanima!

Kupi dio zvijezda za 1500 osmijeha u pučkoj kuhinji

Estradnjaci su u humanitarne svrhe darovali svoje omiljene predmete koji će se moći kupiti na internet-stranici njuskalo.hr.
Vidi originalni članak

Estradnjaci su darovali svoje omiljene predmete koji će se moći kupiti na internet-stranici njuskalo.hr. Deset knjiga Arijane Čuline, neobjavljeni CD Ivane Kindl, potpisani dres Ivana Balića, krunica Nine Badrić, platinasta ploča s posvetom Gibonnija... samo su neki od predmeta koji će se naći na humanitarnoj akciji “Kupi dio zvijezda za 1500 osmijeha”. Novac će ići za 1500 božićnih ručkova u pučkim kuhinjama u Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Zadru i Rijeci. Akciju su pokrenuli listovi 24sata, Večernji list, Poslovni dnevnik te Pixsell i njuskalo.hr.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MalipasKira 04.12.2008.

    Neću... Rađe dam 600 kuna nekoj obutelji za koju stvarno znam da treba, nego 600 kuna za npr. Joletovu majcu... Kao prvo, ta majca ne vrijedi 600 kuna, a kao drugo, bar znam di mi je lova otišla i kome...

  • šamar 03.12.2008.

    ovo mi je jadno...svi se sjetimo jadnih ljudi uoci bozica...a sta je sa ostatkom godine?!

  • tomash 02.12.2008.

    Koje licemjerje!!! Oni prenaplacuju svoje usluge, zatim s tim novcima kupuju nepotrebne im stvari, kad ih se zasite onda ih se kao teško odreknu, da bi neki jadnik koji nema tolike novce na taj nacin pomogao sirotinji kupivši njihovu stvar, pa su oni tada ( \"zvijezde\" ) veliki dobrocinitelji. Da prijave sve prihode i plate na njih poreze nebi trebali davati stvari nego bi se iz tih novaca financirala kuhinja i sl. Je al onda nebi vozili Hummera nego BMV.Sve za slavu!!!! Fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare