To je to što me zanima!

Kupili su tuđe smeće pa postali bogataši: Teški su 26 mil. kuna

Popularnost je Jarrodu i Brandi zbog emisije jako porasla pa se povećao i promet u dućanu u kojem prodaju stvari koje su otkupili na licitacijama. Skupa su zaradili milijune...
Vidi originalni članak

Brandi Passante Jarrod Schulz sudionici su reality emisije 'Bitka za skladište'. Kupovali su stvari koje su drugi odbacili i nisu plaćali najamninu za skladište te su tako postali milijunaši. 

POGLEDAJTE VIDEO: Usamljeni milijunaš traži curu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Producenti serije sasvim slučajno su naišli na Jarroda u skladištu dok su snimali seriju, a ostavio je toliko dobar dojam na njih da su ga poslije zvali i tražili ga da im se pridruži u emisiji. Ovaj je dvojac naposljetku snimio najviše epizoda, točnije 260. 

Popularnost im je zbog emisije jako porasla pa se povećao i promet u dućanu u kojem prodaju stvari koje su otkupili na licitacijama.

Kad se zbroje dnevnice iz emisija s prometom u trgovini, Brandi i Jarrod pojedinačno su uprihodili dva milijuna dolara, odnosno skupa su zaradili oko 26 milijuna kuna.

Jedno kratko vrijeme imali su svoju emisiju 'Brandi & Jarrod: Married to the Job', no nakon jedne snimljene sezone prestali su s emitiranjem. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Jozale 09.07.2020.

    Rijetko glupa emisija. Ali evo, ljudi se obogatili.

  • iviiica 09.07.2020.

    Ova emisija je bila namiještena,tako da ne vijerujem da su ih slučajno našli!

  • jamesbond7777 09.07.2020.

    previše je izreziranoo?? uvijek najdu bogatstvo pa se izcudavaju.... 😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare