To je to što me zanima!

Kurbaša je dobio treće dijete: Napokon im je stigla djevojčica

Super se snalazim. Zapravo mi odgovara uloga oca. Dijete te mijenja nabolje. Kad vidiš da je jedan život pokraj tebe i da si odgovoran za njega, čovjek dobije dodatni motor, rekao je glumac kad je postao otac
Vidi originalni članak

Glumac Robert Kurbaša (42) i supruga Kristina (34) jučer su dobili treće dijete. Na svijet je stigla djevojčica, a rođena u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

- Gospođa i bebica su još uvijek u bolnici i doći će sutra ili prekosutra u svoj novi dom, novi dom koji smo izgradili - potvrdio je glumac za Gloriju.

Robert i Kristina imaju dva sina, Marka (7) i Emanuela (4), a djevojčicu su oduvijek priželjkivali. Par je u braku od 2013. godine, a nakon što su dobili prvo dijete, ponosni otac je rekao: 

- Super se snalazim u novoj situaciji. Zapravo mi odgovara uloga oca. Dijete te mijenja nabolje. Kad vidiš da je jedan život pokraj tebe i da si odgovoran za njega, čovjek dobije dodatni motor. 

Sad izgleda da je glumac uspio ostvariti svoj cilj i dobio je djevojčicu, a prije nekoliko godina ispričao je kako neće stati dok ne dobije kćer. 

- I Kristina i ja isto razmišljamo i želimo podariti ljubav čim većem broju djece. Naravno, koliko nam financijske mogućnosti to dopuste - rekao je svojedobno. Glumca smo kontaktirali za izjavu, ali do objavljivanja ovog članka odgovor nismo dobili. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sarcasmo 02.07.2020.

    Na kraju krajeva ko je taj?

  • medeki 02.07.2020.

    Karamarkov čovik!

  • cicinakitu 02.07.2020.

    antipatican

Komentiraj...
Vidi sve komentare