To je to što me zanima!

Kurirka izgubila nakit Rite Ore vrijedan 26,5 milijuna kuna

Kurir koji je bio zadužen za prenošenje nakita Rite Ore iz Londona u Cannes uspio ga je zametnuti u kabini aviona. Nakon što su riješili nesporazum, vrijedan nakit bio je spreman za crveni tepih
Vidi originalni članak

Izgubljen je nakit Rite Ore (28) kojeg je trebala nositi u Cannesu. 

Žena koja je bila zadužena za čuvanje nakita kojeg je na poznatom festivalu trebala nositi albanska zvijezda, uspjela ga je izgubiti. Riječ je o draguljima kojeg je pjevačica dobila od jednog luksuznog brenda, a njihova vrijednost procjenjuje se na četiri milijuna dolara, to jest, oko 26,5 milijuna kuna.

Žena, koja je kao kurir iz Londona trebala donijeti nakit u Cannes, zaboravila ga je u kabini prilikom izlaska iz aviona u zračnoj luci u Nici. Kad je shvatila da ga je zagubila, pokušala se vratiti u avion, no on je već poletio. 

- Netko s glavom u oblacima gotovo je izgubio nekoliko milijuna dolara - našalio se policajac te je nadodao kako je vrijedan nakit odletio za Londonu, a pronađen je tijekom pretrage na aerodromu Heathrow. Odmah nakon toga, idućim letom poslan je u Nicu, a Ora ga je dobila na vrijeme.

Slavna pjevačica je na zabavi u Cannesu zablistala u bijeloj haljini s upečatljivom dijamantnom oglicom. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 25.05.2019.

    Zanima me sta sve ima u toj ogrlici da toliko vrijedi,

  • Hiroo_Onoda 25.05.2019.

    Čini se da tu ima dosta marketinga jer tko bi znao da Rita Ora nosi nakit te i te tvrtke. Ovako je puno očiju upereno u Ritu Oru i njen nakit, a vjerojatno je i "procurilo" o kojem se poznatom brendu radi.

  • Roseana 25.05.2019.

    Izgubila?U dogovoru s kim 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare