To je to što me zanima!

Kusturica: Jadnica Angelina, u Sarajevu je baš gadno naje....

Holivudsku je divu nazvao jadnicom koja je htjela napraviti priču o prerastanju nasilja u ljubav koju je on već odavno napravio. Sažalio se nad njom iako ju je htio tužiti
Vidi originalni članak

Sumnjao je da je kopirala scenarij njegova filma i odlučila ga iskoristiti za svoj redateljski prvijenac pa ju je planirao tužiti, no Emir Kusturica (55) sad se sažalio nad Angelinom Jolie (35), piše portal Monet.ba. Redatelj smatra da je Angelina u Sarajevu jako loše prošla. Kaže da je njegovo iskustvo s Izetbegovićem mačji kašalj naspram ovoga što Angie sad proživljava u želji da snimi film u Sarajevu. Podsjetimo, Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BiH, na televiziji je rekao kako njegov otac, Alija Izetbegović, Kusturicu smatra velikim režiserom i velikim izdajnikom svog naroda koji je u trenucima kad su rušene džamije i ubijani muslimani gradio crkve i prešao na pravoslavnu vjeru. Holivudsku je divu Kusturica nazvao jadnicom koja je htjela napraviti priču o prerastanju nasilja u ljubav koju je on već odavno napravio. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ella123xD 27.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • monster 22.11.2010.

    ma filmovi su mu ok ali lik je narcis i egocentrik

  • kiki1234 22.11.2010.

    sta on sere ccccc ljubomora

Komentiraj...
Vidi sve komentare