To je to što me zanima!

Kusturica: Karadžić me ne fascinira, samo je glumio...

Emir Kusturica u početku emisije, s osmjehom na licu, komentirao je odnos s Mirom Marković, koja je, kako kaže, plasirala laž da mu je kosa masna
Vidi originalni članak

Emir Kusturica (54) odradio je samo 20 minuta intervjua s Aleksandrom Stankovićem u svojoj kući u Mokroj Gori. HTV-ov voditelj jučer je, tri tjedna poslije, snimku prikazao u svojoj emisiji “Nedjeljom u 2”. Prvo je nasmijani redatelj komentirao odnos s Mirom Marković, koja je plasirala laž kako ima masnu kosu. To je rekla, kaže Emir, jer se nije htio priključiti njezinoj stranci. Redatelju ne smeta što ga nazivaju četnikom. Nije se htio ograditi od Slobodana Miloševića.
- Nisam se ogradio niti ću se ograditi. Što me više guraš, ja sve više neću - kaže redatelj. Prokomentirao je i Radovana Karadžića.
- On me ne fascinira. Riječ je o čovjeku kojeg je lovio cijeli svijet, a on je godinama glumio dobrog susjeda. Ta predstava je fenomen - tvrdi Emir, koji je skinuo mikrofon i napustio prostoriju isprovociran upornim Stankovićevim pitanjima o Miloševiću.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nitokris 23.11.2009.

    Pogledala sam emisiju i čini mi se da lik, kao umjetnik, na dotične teme gleda malo drugačije. Kao na zanimljiv materijal za film. Mislim da je Stanković ispao poprilično primitivno!

  • poppy 23.11.2009.

    E, da mi je netko rekao da ću se jednom u životu slagat sa mišljenjem one degenerične Mire Marković ne bih mu vjerovala! Al moram priznat da je 100 % bila u pravu-na stranu njegova umjetnička genijalnost, al ovaj se nije oprao od kad se rodio. Prljav je u duši, a i izvan nje! Fuj, smeće od čovjeka. Čekala sam samo da još izjavi da se Srebrenica nije nikad ni "dogodila". Srećom intervju je završio. Od njega, ionako, nisam ni očekivala ništa pametno za čuti. Šta uopće reći o čovjeku koji je odbacio svoje porijeklo i svoje ime zbog nekih "viših" ciljeva!!! Za Amere je Srbin, za Srbe Bosanac, a za mene jedna velika nula od čovjeka.

  • JAX 23.11.2009.

    micite ovoga iz medija

Komentiraj...
Vidi sve komentare