To je to što me zanima!

Kusturici 50.000 kn jer su mu rekli da je glup i ružan

Tjednik Monitor i novinar Andrej Nikolaidis moraju Emiru Kusturici isplatiti 50.000 kuna odštete jer ga je u tekstu "Dželatov šegrt" opako izvrijeđao
Vidi originalni članak

Tjednik Monitor i novinar Andrej Nikolaidis moraju redatelju Emiru Kusturici isplatiti 50.000 kuna odštete jer ga je u tekstu "Dželatov šegrt" opako izvrijeđao. Nikolaidis je za Kusturicu rekao kako je glup, ružan i pokvaren te da sve što ima treba zahvaliti magarcima. Između ostalog, novinar je napao redatelja jer je tijekom rata u Srebrenici stao na stranu Srba, čime je pružao alibi za svakog ubijenog muslimana. Viši sud u Podgorici utvrdio je kako su tim tekstom grubo uvrijedili čast i ugled redatelja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tinami 07.04.2008.

    Pa kad i je glup i ružan.

  • CICA 07.04.2008.

    Ma taj ČETNIK ne zaslužuje ni kunu!!!!!!!!! Izdajica pogana....Kako ga samo nije stid i sram, a o njegovom moralu ne treba uopće ni govorit. Dok je velikosrpski AGRESOR klao, silovao, ubijao i palio sve pred sobom, ovaj sada nazivan Nemanja Kusturica, javno je podržavao režim Miloševića i njegovu namjeru na bivšu Yugoslaviju napravi Velikom Srbijom. FUJ GADIŠ MI SE "Nemanja" KUSTURICE!!!!!!

  • entoni 06.04.2008.

    Istina boli !

Komentiraj...
Vidi sve komentare