To je to što me zanima!

Kuzey na rubu smrti, ozljede iznenađuju i njegove liječnike

Kuzey namjerno preda boksačku borbu kako bi došao do novih saznanja o Ferhatu, te zbog teških unutarnjih krvarenja ubrzo dospijeva u bolnicu. Doktori ga spašavaju
Vidi originalni članak

Guney zamoli majku da preda Kuzeyu novac koji je godinama štedio jer, osim što ima grižnju svijesti, želi da se njegov mlađi brat napokon zaposli i započne živjeti normalnim životom. Međutim, Kuzey ima dugačije planove i odlazi opet boksati, a kako bi uistinu došao do novih informacija o Ferhatu, Kuzey će ovu borbu prepustiti protivniku i dopustiti mu da ga batinama dovede do samog ruba smrti. Njegove će ozlijede iznenaditi doktore koji će se satima boriti da mu spase život, ali i zabrinuti bližnje koji će se moliti za njegovo ozdravljenje.

U međuvremenu, Džemre je sretna što je izabrana za novo zaštitno lice reklamne kampanje Barišove tvrtke, Gulfem hrabri kćer i moli je da prestane misliti na Guneya, Banu se poigrava s Džanom, a Sami sazna gorku istinu i odluči se osvetiti čovjeku koji je njegovom sinu Kuzeyu nanio neizbrisivu bol koju će još godinama trpjeti.

Hoće li doktori spasiti Kuzeya? I kakvu je to istinu doznao Sami? Odgovore na ova i mnoga druga nepostavljena pitanja doznajte u dvostrukoj epizodi serije „Nebo i zemlja“.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zodijak111 01.04.2013.

    Kako naslov zna zahebat čovjeka (:

  • fora245 01.04.2013.

    ja nasjeo kao atas

  • اللهم آمين 31.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare