To je to što me zanima!

Kviz '1 protiv 100': Sven Jelaska osvojio 88.700 kn

U kvizu prva se natjecala Lorena koja nije osvojila ni kunu. Nakon nje na red je došao Sven Jelaska iz Zagreba koji nastavlja borbu u sljedećoj emisiji
Vidi originalni članak

Umjesto kviza “Tko želi biti milijunaš?” počeo je dugo najavljivan novi licencni kviz "1 protiv 100". Novi - stari voditelj je Tarik Filipović. Natjecatelj započinje natjecanje protiv sto suparnika koji  otpadaju kada krivo odgovore. Za svaki njihov krivi odgovor natjecatelj dobiva dodatne novce. Na postavljeno pitanje moraju odgovoriti u roku od šest sekundi. Prva natjecateljica bila je ekonomistica Lorena iz Zagreba koja se bavi ugostiteljstvom. Nisu joj pomogli ni đokeri. Netočan odgovor izbacio ju je iz igre i napustila je kviz bez osvojene kune. Nakon nje u kvizu se igrao doktor biologije Sven Jelaska iz Zagreba koji je osvojio 88.700 kuna i nastavlja natjecanje u sljedećoji emisiji. Borit će se s preostalih 9 suparnika. Onaj tko znanjem pobijedi svih stotinu suparnika, osvaja 620.000 kuna, no u praksi će se vjerojatno najčešće kući odlaziti s nekoliko tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diki 18.01.2008.

    Kviz je zanimljiv i gledljiv, ali mi nije jasno da je Tanja Ban loše skužila pravila. Nije Jelaska osvojio još ništa jer je ostalo 9 igrača. Osvaja se na kraju a koliko će to biti Tanja će moći napisati u slijedećem članku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare