To je to što me zanima!

Kylian Mbappe i Kendall Jenner zajedno su se zabavljali: Ona ga je jednom bodrila na utakmici...

Manekenka je tako zablistala u bijeloj mini haljini, Mbappe je nosio svilenu košulju i bijele hlače. Nogometaš se uslikao s njezinom sestrom, reality zvijezdom Kim Kardashian
Vidi originalni članak

Manekenka Kendall Jenner (27) plesala je s francuskim nogometašem Kylianom Mbappeom (24) na ekskluzivnoj zabavi povodom američkog Dana Nezavisnosti u Hamptonsu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimka koja je u petak osvanula na TikToku mnoge je iznenadila, jer je Kendall navodno u vezi s portorikanskim pjevačem Bad Bunnyjem (29). Za nogometaša se pak šuškalo da je u vezi s Ines Rau (33), prvom transrodnom manekenkom koja je pozirala za slavni časopis PlayBoy. 

@papibrum kendall dancing w/ kylian mbappè LORD HAVE MERCY #kendalljenner #mbappe #kylianmbappé #michaelrubin #foryou #allwhiteparty #foryoupage #viral #fyp #blowthisup #psg #mbappè #realmadrid ♬ original sound - MSZ®

Mladi francuski nogometaš inače je kapetan francuske nogometne reprezentacije, a trenutno igra za Paris Saint-Germain. On i manekenka oboje su nosili bijelo, jer je to bilo pravilo organizatora Michaela Rubina (50), biznismena koji treću godinu zaredom organizira zabavu za slavna lica. 

Manekenka je tako zablistala u bijeloj mini haljini, Mbappe je nosio svilenu košulju i bijele hlače. Nogometaš se uslikao s njezinom sestrom, reality zvijezdom Kim Kardashian (42). 

Kendall i Mbappeu ovo nije bio prvi susret, već su se upoznali u ožujku kada manekenka je u društvu sestre Kim Kardashian i njezinog sina Sainta (7) gledala utakmicu pariškog kluba protiv Arsenala. 

ODVAŽAN OUTFIT Skrivala ih je, a sad ih ponosno pokazuje: Kendall u prozirnoj majici, ispod nije nosila ništa...

Uz njih, na luksuznoj su zabavi bili Beyonce, Jay-z, Leonardo DiCaprio i brojna druga holivudska lica. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blacknight 08.07.2023.

    bmk

Komentiraj...
Vidi sve komentare