To je to što me zanima!

Kylie Jenner i Travis Scott opet su prekinuli: 'Došao je stvarno kraj, ali su ostali dobri prijatelji'

Još u prosincu 2022. Jenner je bila na koncertu 50 Centa na kojem je nastupio i njezin dragi Travis, a par je tada uhvaćen iza pozornice kako razmjenjuju nježnosti
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i influencerica Kylie Jenner (25) i reper Travis Scott (31) ponovno su prekinuli, a iako uza sebe imaju već nekolicinu prekidanja i ponovnog spajanja, čini se da je sada zaista kraj, prenosi UsWeekly.

POGLEDAJTE  VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kylie i Travis opet su prekinuli, trebali su provesti praznike zajedno, ali ona je otišla u Aspen kako bi bila sa svojom obitelji i prijateljima tamo gore. Ovo se dogodilo već toliko puta do sad, poznato je da su neko vrijeme u vezi pa onda nisu, ali uvijek ostaju prijatelji i sjajni suradnici - rekao je izvor za UsWeekly. 

Još u prosincu 2022. Jenner je bila na koncertu 50 Centa na kojem je nastupio i njezin dragi Travis, a par je tada uhvaćen iza pozornice kako razmjenjuju nježnosti.

Nedugo nakon toga, Kylie s kćerkicom je otputovala u Aspen, no popularni reper nije otputovao s njom. Provela je zimske praznike s popularnim prijateljima Justinom Bieberom, Hailey Bieber i Stassie Karanikolaou, a čini se da su joj oni pomogli da barem nakratko zaboravi na prekid.

Kylie i Travis prvi put su potvrdili svoju vezu 2017., netom nakon što je Jenner prekinula vezu s Tygom. Već 2018. dobili su dijete, djevojčicu Stormi (4), a u veljači 2022. i sina Wolfa, o kojima će se i dalje zajedno brinuti.

PREKRIVALA JE GRUDI Kylie Jenner u prozirnoj haljini šetala po izložbi: Sve se vidjelo!

Ovo je prvi put da reality zvijezda i američki reper prekidaju službeno i 'za ozbiljno', ali dobrobit djece oboma je na prvom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare