To je to što me zanima!

Kylie Jenner u strahu: 'Netko blizak meni ima korona virus'

Strani mediji nagađaju da je riječ o njezinim susjedima, ocu i dva sina, koji su se početkom ožujka vratili iz Italije sa skijanja. Ipak, Kylie nije željela javno otkriti o kome se radi
Vidi originalni članak

Milijarderka Kylie Jenner (22) samoizolirala se u kući sa svojom kćeri Stormi i dečkom, reperom Travisom Scottom (27). Njezina vila nalazi se u žarištu korona virusa, u Los Angelesu. U novom traileru za nadolazeću epizodu showa 'Keeping Up With Kardashians' Kylie je potresena jer je saznala da je netko blizak njoj zaražen, piše Daily Mail

- Zastrašujuće je da je netko blizak meni pozitivan na virus - rekla je Kylie u videu.

Strani mediji nagađaju da je riječ o njezinim susjedima, ocu i dva sina, koji su se početkom ožujka vratili iz Italije sa skijanja. Ipak, Kylie nije željela javno otkriti o kome se radi. 

Nova epizoda Kardashiana prikazat će kako je karantena i pandemija utjecala na njih. Kylie je nedavno za strane medije rekla kako joj nedostaju sestre i nećaci, ali da joj je drago što je Travis s njom i što puno stvari sada rade skupa jer su po cijele dane u kući.

Tada su je pratitelji osudili te joj prigovarali da se ne drži propisanih mjera zbog pandemije.

- Jesu oni zaboravili na socijalno distanciranje? Čini se da to ne vrijedi ako si milijarder - pisali su joj nakon što je snimila video da joj je prijateljica došla u posjet. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.05.2020.

    Strah ju je da će se razboljeti, umrijeti i da više neće moći uživati u milijardama. Najveći bogatašev problem.

  • 01.05.2020.

    Tranzić?

  • vedii888 01.05.2020.

    Strašno.Šta čemo sad.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare