To je to što me zanima!

Kylie Minogue izašla iz vile pa s prijateljicom u vozilu za golf krenula u večernji izlazak...

Australska zvijezda još jedna je u nizu brojnih stranih celebrityja koji su za ljetovanje odabrali Hrvatsku. Pjevačica je unajmila vilu u centru Rovinja kako bi uživala s prijateljima
Vidi originalni članak

Australska pjevačica Kylie Minogue (54) viđena je kako izlazi iz luksuzne vile u Rovinju u opuštenom izdanju u društvu prijateljice i producenta Sky Adamsa (36).

Pjevačica je za današnji izlazak odjenula jednostavni komplet košulje i širokih hlača s boho uzorkom. Kosu je svezala u punđu, a od sunca se zaštitila šeširom i naočalama.

Bila je nasmijana i dobro raspoložena, a s prijateljicom je ušla u vozilo za golf terene i uputila se u nepoznatom smjeru.

Producent Sky Adams viđen je kako opušteno šeće ulicom prema vili u kojoj su odsjeli.

Podsjećamo, Kylie je u Hrvatsku došla s prijateljima, a u centru Rovinja iznajmili su luksuznu vilu s pet zvjezdica od 400 četvornih metara. Poznato je i kako je pjevačica do sada je prošetala gradom i večerala u restoranu jednog rovinjskog hotela.

PJEVAČICA PRVI PUT U HRVATSKOJ Saznali smo što Kylie Minogue radi u Rovinju, vlasnik vile: 'Podrum ima zvučnu izolaciju...'

Osim Kylie, ove su godine u Hrvatsku stigle brojne svjetske zvijezde. Matthew McConaughey, Woody HarrelsonSacha Baron Cohen, Chris Rock i njegova nova djevojka Lake BellDavid i Victoria Beckham neka su od poznatih imena koja su dio ovogodišnjeg ljetovanja provela u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sunčandan 11.08.2022.

    ostarila baš:((

  • orilo gorilo 11.08.2022.

    Kad ide doma ,več je dosadila.. ajd članak dva,Al non stop dodije i Bogu...

  • uroš blesavi 11.08.2022.

    Postalo je napeto,tko zna možda je sljedece jedenje sladoleda ili jos bolje korištenje javnog wc-a 😒

Komentiraj...
Vidi sve komentare