To je to što me zanima!

Kylie Minogue je i s 45 godina gipka kao i na početku karijere

Pjevačica je najavila izlazak novog spota za pjesmu 'Sexercize' u kojem se izvija na pilates lopti i zavodljivo pleše u bijelom, uskom kombinezonu i crvenim štiklama
Vidi originalni članak

Australska pjevačica prije objave cijelog spota, pokazala je kako će izgledati dio videa za njezinu novu pjesmu 'Sexercize'. Kylie Minogue svoje obožavatelje iznenadila je u srijedu ujutro tijekom gostovanja u The Today Showu. 

U kratkom isječku pjevačica je pokazala da i s 45 godina ima odličnu liniju te plesne pokrete koji pomalo podsjećaju na one iz spota 'Spinnning Around'. Kylie se izvija na pilates lopti i zavodljivo pleše u bijelom, uskom kombinezonu i crvenim štiklama. Pjesma 'Sexercize' nalazi se na njezinom zadnjem albumu 'Kiss me Once'.

Prošla godina za pjevačicu bila je prijelomna jer je poslije pet godina prekinula s dečkom Andresom Velencosom, promijenila je svoj tim i izgubila je asistenta koji je bio njezina desna ruka više od jednog desetljeća.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Tvoj Heroj 19.03.2014.

    Slatka, lijepšo građena, ugodnoga glasa i TOTALNO NEZANIMLJIVA i dosadna ženska s bezveznim pjesmuljcima! Evo još jedan takav pjesmuljak . Hvala Kajli!

  • homoeruptus 19.03.2014.

    Ta Kylie sirota je samo loša Madonna wanna be! Možda je slađa i mlađa, ali ima energiju babe s cancerom !

  • user_345170 19.03.2014.

    ufff kako je dobra, ništa joj nebi naplatio

Komentiraj...
Vidi sve komentare