To je to što me zanima!

L. Lohan tvrdi: Nisam udarila čovjeka Porscehom, to je laž...

Nakon medijskih napisa da je udarila čovjeka autom, Lindsay Lohan je na Twitteru napisala da je to apsurdno. Menadžer je želi tužiti, a ona tvrdi da se to nije dogodilo
Vidi originalni članak

Američki portal TMZ objavio je da je glumica pred losanđelskim noćnim klubom Sayers automobilom u koljeno udarila jednog muškarca. Glumica je navodno nakon izlaska iz kluba pokušala pobjeći brojnim fotografima i svojim Porscheom udarila menadžera jednog bara. Iako nije ozbiljnije ozljeđen, on je navodno planira tužiti.

- Sve je to potpuna laž. Te optužbe su apsurdne - napisala je glumica na Twitteru.

Njezin glasnogovornik je izjavio da nema nikakvih naznaka da je glumičin automobil udario u nekoga ili nešto i dodao da je uvjeren da će cijela situacija razjasniti u nekoliko sljedećih dana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NatalijaVrenko 15.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • deny-1 15.03.2012.

    ... od one slatke djevojčice koja je super glumila u dječijim filmovima, pretvorila se drogerašicu i alkoholičarku i više je nitko ne zna kao glumicu, već je se samo povezuje sa skandalima.... žalosno...

  • Prva Proleterska_1 15.03.2012.

    Meni je prijatelj opal pod točak i na autu se nije ništa vidjelo, samo na njegovoj nozi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare