To je to što me zanima!

Lindsay odveli u lisicama pa je platila jamčevinu 540 tisuća kn

Glumica se nije pridržavala kazne i odrađivala društveni rad u ženskom centru. Iz sudnice su je odveli s lisicama, a nakon sat vremena jamčevina je plaćena
Vidi originalni članak

Nakon što ju je sutkinja ispitala Lindsay Lohan (25) sudnicu je napustila s lisicama na rukama. Sutkinja Stephanie Sautner u srijedu je poništila njezin dosadašnji društveni rad jer glumica nije dosljedno odrađivala uvjetnu kaznu u ženskom centru Crvenog križa u kojem je morala odraditi većinu svog društveno korisnog rada.

U centru je ostajala manje od četiri sata dnevno koliko je najmanje trebala provesti, devet puta se uopće nije pojavila, a ignorirala je i sastanke sa svojim psihijatrom.

Sutkinja joj je rekla da će 2. studenog imati pravo na saslušanje prije nego bude osuđena na zatvorsku kaznu i odredila jamčevinu u iznosu od 100.000 dolara (540 tisuća kn).

Manje od sat vremena kasnije jamčevina je plaćena.

Nakon plaćanja jamčevine sutkinja joj je odredila da odsluži 16 sati društvenog korisnog rada u centru u Los Angeles County Morgueu.

-Probni rad je dar. To je dar, a ne pravo. Ako zatvor sada znači nešto u Kaliforniji, onda ću je možda poslati u zatvor- rekla je sutkinja glumici i njezinoj odvjetnici Shawn Holley misleći na pretrpanost zatvora u toj državi.

Lohan je u travnju bilo naređeno da mora odslužiti 360 sati društvenog korisnog rada. Početkom godine 35 dana je provela u kućnom pritvoru u Veneciji u zamjenu za 120 dana zatvora. 

Lindsay je prekršila uvjetnu kaznu krađom ogrlice od 12.500 kuna, no sutkinja je problematičnoj glumici ipak 'progledala kroz prste' i smanjila optužbu s krivičnog djela na prekršaj. Glumica je prvobitno bila osuđena na 120 dana u zatvoru i 480 sati društveno korisnog rada. Naposljetku je postigla dogovor s tužiteljstvom pa je odlučeno da joj se kazna smanji i da je odsluži kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • snoopylove4ever 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hello-kitty876 20.10.2011.

    ok je glumica al nije neka ljepotica

  • kasinko 20.10.2011.

    Baš me zanima dali bi naše glumce ili pjevače tako vodili u mup,pa to bi bile veće vijesti od naših problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare