To je to što me zanima!

LA Times kaže: Gibo bi trebao biti popularan u cijelom svijetu

Novinari Los Angeles Timesa napravili su listu s 15 glazbenika iz cijelog svijeta koji nisu planetarno popularni, a zbog svoje bi glazbe to trebali biti. Gibonni je na toj listi
Vidi originalni članak

Na popisu nazvanim 'Svijet je naša play lista' našla se i Gibonnijeva pjesma 'Čemu se nadaš srce moje' s albuma 'Toleranca'. Novinari Los Angeles Timesa napravili su listu s 15 glazbenika iz cijelog svijeta koji nisu planetarno popularni, a zbog svoje bi glazbe to trebali biti.

- Trudim se biti originalan i autentičan kao i da zanatski sve bude na nivou. Kod nas su inozemni uspjesi individualni i događaju se stihijski jer nemamo sustav koji će to podržati. Cijelu utakmicu moraš sam istrčati - kaže Gibo, koji je već počeo s pisanjem pjesmama na engleskom.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • konjina 06.06.2011.

    a tko je gibo-jer to onaj narkoman koji ima ženu narkomanku

  • user_57334 05.06.2011.

    meni je on strasno naporan. uvik jedno te isto. sa mirakulom je nasa formulu i idemo derati po tome, ali tempirati albume tako da ljudima ipak ne bude prenaporno. prije nego kazete da slusam rozge i cajke i druge gluposti, odma cu rec da to nije slucaj. nit sam ljubomorna. inace sam osoba koja pada na tekst prije nego na glazbu, ali svejedno me usi od njega bole.

  • nana hihihi 05.06.2011.

    obozavam ga, jedinstven je a njegove pjesme su mi lijek za dusu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare