To je to što me zanima!

Lady GaGa je uvjerena da je reinkarnacija mrtve tete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svjetlost je ušla u sobu, dodirnula je trudni trbuh moje mame i potom nestala. Ona je sigurna da je Joannin duh ušao u trbuh, izjavila je Lady GaGa
Vidi originalni članak

Sestra mog tate, Joanne preminula je dok joj je bilo 19 godina. Mom ocu tada je bilo 16 godina. Nakon što se moja majka zaručila za oca živjeli su u njegovoj rodnoj kući. Svjetlost je ušla u sobu, dodirnula trbuh moje mame i potom nestala. Ona je uvjerena da je Joannin duh ušao u sobu te blagoslovio njenu vezu s mojim tatom tako što je Joanne prenijela svoj duh u nju, ispričala je Lady GaGa (24). Ispričala je i da joj je jedan od njenih duhovnih savjetnika rekao da može osjetiti kako u njoj kucaju dva srca te da ona doista vjeruje u to.
- Kad sam se rodila, bilo je kao da sam ja njen nedovršeni posao. Ona je bila pjesnikinja i renesansna žena čistog srca. Jednostavno predivna osoba. Umrla je kao djevica - rekla je Lady GaGa. Dodala je kako u životu želi slijediti njene stope te također umrijeti mlada.
- Pomalo bolesno zvuči kad djevojka od 17 godina u svojim večernjim molitvama navodi kako bi željela umrijeti mlada i biti legenda. Radije nego da bude starica, udana žena s djecom - opisala je pjevačica neka od svojih sjećanja iz tinejdžerstva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ivanče1985 07.08.2010.

    Po negativnim komentarima vidi se da smo s balkana i da samo znamo kič,seljačku i narodno muziku. Gaga je kao sto je @Babaloo rekao umjetnica.To se zove glazba.

  • Spuzvabob2 07.08.2010.

    po čemu je umjetnica? to što nosi mrtvog medvjeda po sebi? po tom što pleše ko retardirana? to šta je nastupala kao go-go plesačica? (svatko to može bit pa to nije nikakva umjetnost) a pošto je pop pjevačica normalno da ima hitove, i britney je bila mega popularna pa je nitko nije zvao umjetnicom... madonna radi od sebe svašta pa nije umjetnica... hrpa ljudi piše i sklada pjesme...jel to umjetnost? da,al nije jedinstveno...jedina stvar po kojoj je ona jedinstvena je stil...ništa drugo

  • Stasha 07.08.2010.

    Ja sam reinkarnacija kraljice Sissy, svaku večer sanjam dvorac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare