To je to što me zanima!

Lady GaGa kao časna sestra: Gaultier je lupa po stražnjici

Najava dokumentarca izazvala je burne reakcije u Americi i Velikoj Britaniji jer je većina mišljenja da pjevačica namjerno šokira javnost, osobito katolike i kršćane općenito
Vidi originalni članak

Nakon spota za pjesmu 'Judas' gdje su kolege pjevačice utjelovili Isusa i Judu, kontroverzna pjevačica opet šokira. Od ove jeseni počet će se prikazivati dokumentarac koji je snimila s Jean-Paul Gaultierom (59). Lady GaGa (25) za najavu dokumentarca odjevena je kao časna sestra, a Gaultier kao svećenik. Dizajner u svećeničkoj halji lupa Lady GaGu po stražnjici. 

Najava dokumentarca izazvala je burne reakcije u Americi i Velikoj Britaniji jer je većina mišljenja da pjevačica namjerno šokira javnost.

Bill Donahue iz Američke katoličke lige zgrožen je ponašanjem pjevačice. 

- Neprestano šokira katolike i kršane općenito. Pretvara se u vlastitu karikaturu - zaključio je Bill. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Sweetlolly11 17.08.2011.

    haha ma ne ruga se ona katolicima kao takvima, ona je veliki vjernik. nego se ruga onima koji za sebe tvrde da su ne znam kakvi sveci pa su onda najveci grijesnici ;) sta reci, kakva carica! obozavam ju ^^

  • user_68632 16.08.2011.

    Glupira se i zarađuje, tko ne bi htio takav život?

  • Magellan 16.08.2011.

    Osrednji talent,osrednje glasovne mogućnosti pa zato i izvodi ovakve ludorije. Pametna cura,shvatila je da mora imati poseban imiĐ da se ne utopi u moru sličnih osrednjih izvođača. Pa,dobro se snašla. Uvijek je ona u prvom planu a pjesme u drugom. Ali slava raste a kesa se puni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare