To je to što me zanima!

Lady GaGa kupuje najskuplju kuću u Škotskoj za 70 mil. kn?

Pjevačica je navodno potpisala ugovor za kupovinu najskuplje kuće u Škotskoj, ljetnikovca vrijednog oko 70 milijuna kuna. Dvorac je iz 17 stoljeća i ima 60 soba...
Vidi originalni članak

Lady GaGa (24) kupuje najskuplju kuću u Škotskoj, ljetnikovac vrijedan oko 70 milijuna kuna, piše The Sun. U izvješću se navodi da je pjevačica potpisala papire kojima će kupiti kuću nedaleko od Edinburgha. Pjevačica je navodno još od rujna u 'lovu' na škotski dvorac iz 17 stoljeća koji ima 60 soba. Američki portal The Real Estalker objavio je da je radnik iz Yestera otkrio da je ugovor za prodaju potpisan s Lady GaGom. Stanovnici u blizini Gifforda oduševljeni su mogućnošću da im susjeda bude ekscentrična pjevačica. 

- To će biti dobro za posao. Čuo sam da  voli ribu i krumpiriće, možda će doći jesti kod nas - rekao je Grant Bissett iz jednog hotela.

No, agent za nekretnine Knight Frank kaže da dvorac, koji je na tržištu prije dvije godine imao cijenu od oko 130 milijuna kuna, trenutačno nije na prodaju te da nisu obaviješteni o bilo kakvom interesu za kupovinu od strane Lady GaGe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare