To je to što me zanima!

Lady GaGa nastupom podržala Joea Bidena u finišu kampanje

Odjevena u bijelu trenirku s natpisom 'Joe' slušala je Bidenov govor i pljeskala. Prije njegova govora skinula je rukavice, sjela za glasovir i izvela hit 'Shallow'
Vidi originalni članak

Goleme američke zastave, zvuk automobilskih truba i Lady GaGa (34) pridonijeli su drive-in spektaklu demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena (77), koji se odvijao sinoć u Pittsburghu, uoči američkih predsjedničkih izbora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moć je u tvojim rukama, Pennsylvanijo! - poručio je demokratski kandidat za Bijelu kuću stotinama pristaša koji su ga došli poduprijeti.

- Vrijeme je da ustanemo i vratimo demokraciju u Ameriku - rekao je Biden, na što su okupljeni frenetično zatrubili iz svojih automobila parkiranih ispred stadiona američkog nogometnog kluba Pittsburgh Steelers.

Istodobno je na drugoj pozornici Lady Gaga, odjevena u bijelu trenirku s natpisom 'Joe' slušala Bidenov govor i pljeskala. Prije njegova govora skinula je rukavice, sjela za bijeli glasovir i izvela svoj hit 'Shallow'.

- Skinite i vi rukavice jer ovo je bitka, bitka za ono u što vjerujete - poručila je okupljenima.

ISKRENO PROGOVORILA GaGa o depresiji: 'Satima bih samo sjedila, pušila i plakala'

Dobitnica Grammyja pozvala je publiku da glasa za Bidena jer, kako je kazala, 'treba nam netko tko će nas ujediniti u ovome vrlo važnom trenutku'.

- Bez obzira na to tko sutra pobijedi, morat ćemo to učiniti zajedno. Sutrašnji dan mora proći u miru - dodala je, aludirajući na napetosti koje su porasle diljem Sjedinjenim Državama uoči održavanja izbora.

Pjevačica, koja je nekoć živjela u Pennsylvaniji, i 2016. je sudjelovala u finišu kampanje tadašnje demokratske kandidatkinje Hillary Clinton (73).

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME':  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sotla 03.11.2020.

    Angelina Germanotta

  • 03.11.2020.

    Pitat ću te seko 'oš ga podržavat' kad vam ošine novu poreznu reformu. Hahahahahaha, onda će te svi biti državljani neke tamo otočke države u sred oceana. God bless America. For Trump.

Komentiraj...
Vidi sve komentare