To je to što me zanima!

Lady GaGa očajava, dečko joj se viđa s bivšom curom

Mjesec dana nakon što je u javnosti priznala da se viđa s bivšim dečkom Lucom, Lady GaGa očajava jer misli da je on vara te je iskorištava
Vidi originalni članak

Barmen Luc Carl (32) i pjevačica Lady GaGa (24) prije mjesec dana viđeni su zajedno. Kasnije su snimljeni kako se s prijateljima nalaze na zajedničkom odmoru te se grle i ljube u bazenu. Pjevačica je s Lucom bila u vezi i prije pet godina, a prekinuli su zbog ovisnosti o drogi. Nakon što su se pomirili ona je izjavila kako se nikad nije ni odljubila od njega. Međutim, samo nekoliko dana nakon odmora u javnost je procurila informacija kako se Luc još uvijek viđa s bivšom djevojkom.

- Tek se pomirila s Lucom i sad se brine da će ga izgubiti ponovno samo zato jer mu ne može vjerovati. Uzrujana je i jer joj se čini da je ona  'druga žena' u njegovom životu. Ona je sad izgradila cijelu karijeru i dokazala kako to može. Međutim, u svom privatnom životu osjeća se kao budala jer ne može pronaći muškarca koji bi volio samo nju - izjavio je bliski prijatelj. Lucova mama u intervjuu je rekla kako s njim još uvijek nije razgovarala o tome da se pomirio s Lady GaGom, a još se sjeća kako su prošli puta imali vrlo gadan prekid. Pjevačica je navodno, zbog svojih sumnji, poslala SMS Lucovoj bivšoj djevojci te upitala da li su još zajedno na što joj je ova odgovorila da se još viđaju.

- Lady GaGa kaže da je stvar u samopoštovanju sada i mogla bi prekinuti vezu zato jer smatra da nije dovoljno visoko na ljestvici njegovih prioriteta. Brine se da je Luc iskorištava zbog slave i novca pa ju to ubija iznutra - rekao je prijatelj.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • zsmojv13 11.08.2010.

    ne daj da te zafrkava

  • markisa_17 11.08.2010.

    komad budale

  • šuma 11.08.2010.

    tako gaga nedaj da te niko zeza imala ti love ili ne.... bravo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare