To je to što me zanima!

Lady GaGa odjenula se kao šišmiš i 'odletjela' u Japan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se javnost navikla na svakodnevne neobične kostime ekscentrične pjevačice, Lady GaGa još jednom je uspjela iznenaditi velikim crnim krilima
Vidi originalni članak

Pjevačica je na sebe odjenula crni uski kostim, visoke potpetice i lance te velika krila koja podsjećaju na krila šišmiša. Sudjelovala je u jednoj japanskoj emisiji. Čak ju je i djevojka pored koje je sjedila u čudu gledala. Iako je Japan poznat po svojoj subkulturi harajuku djevojčica koje se odjevaju poput likova curica iz manga i anime stripova ili crtića,  Lady GaGa (23) uspjela je još jednom privući svu pažnju na sebe. Samo dok je pjevala skinula je krila, a nastup je popratila koreografijom i scenografijom iz videospota pjesme 'Telephone'. Umjesto Amerikanki koje s njom i Beyonce plešu u spotu, energični nastup otplesale su mlade Japanke. Na zapadu je trend harajuku djevojčica proširila Gwen Stefani (40), a Lady GaGa vrlo često, dok nosi rogove ili jastoga na glavi, izgleda poput likova iz anime.
- Svu dizajnersku odjeću koju ja nosim napravili su japanski dizajneri. Vrlo je bitno što nosiš na sebi, a ja volim davati potporu mladim dizajnerima poput Yuima Nakazatoa - rekla je Lady GaGa. Pjevačica se trenutačno nalazi na 'Monsters Ball' turneji te će imati tri koncerta u Tokyju, a pjevala je i dva puta u Osaki.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kokomoon 17.04.2010.

    nije nije ljepotica..daaaaaleko od toga..hahaha

  • ZumZumZg 17.04.2010.

    pjevaju druge i bolje a jos ih je i lijepo za gledat i ne glume maskare!

  • odbojkasica zd 17.04.2010.

    meni je ona ista kerumova fani.haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare