To je to što me zanima!

Lady GaGa: Otac me molio da se počnem normalnije odijevati

Kontroverzna pjevačica otkrila je da njezin otac Joe Germanotta ne može podnijeti njezin stil odijevanja. Priznaje da ju je zamolio da se počne normalnije odijevati
Vidi originalni članak

Dok se nekima sviđa njezin modni stil, a drugi se zgražaju nad njezinom pojavom, kontroverzna pjevačica ne krije da se njezin otac ne može pomiriti s njezinim neobičnim stilom odijevanja. Lady GaGa (25) britanskim medijima je otkrila da ju je otac Joe Germanotta zamolio da se počne normalnije odijevati.

- Izgledam isto tijekom dana i na pozornici. Moj otac mi nekad kaže: Možeš li samo ovo staviti? Neke stvari koje nosim on jednostavno ne može podnijeti - rekla je pjevačica koja trenutačno radi na pripremama za svoju skorašnju svjetsku turneju.

Protiv njezinih neobičnih kostima i šminke nedavno se požalio i njezin dečko Taylor Kinney (30).

- Dugo ju je uvjeravao da je voli prirodnu. Ne voli njezine neobične kostime i šminku - rekli su njegovi prijatelji.

Glumac, koji je šest mjeseci s Lady GaGom (25), molio je pjevačicu da se, kad je s njim, ne poistovjećuje s alter egom čudovišta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Papi_1 05.02.2012.

    Svi molimo tu nakazu koju stalno moramo gledati na tv,novinama da se normalno odijeva!Slusati je ok ali gledati nikako!

  • ivan148 05.02.2012.

    Opet jedna 'super istinita' vijest o Gagi :S

  • just_me133 04.02.2012.

    mozda ti kostimi nisu ni toliko grozni,da ih nema ona bi bila samo jos jedna u nizu tih SAD zvjezdica ovako nam ipak nije dosadno ..pa šta sad ajde treba malo ubit monotoniju

Komentiraj...
Vidi sve komentare