To je to što me zanima!

Lady GaGa 'postala' je panda: Pojela sam puno bambusa

Lady GaGa je odjenula crno-bijeli kostim, a područje oko očiju obojala je u crno. Kosu je podijelila u dvije punđe. U studio je stigla s velikim sunčanim naočalama
Vidi originalni članak

Tijekom gostovanja u jednoj japanskoj emisiji Lady GaGa (25) odjenula se i našminkala kao panda, autohtona kineska životinja. Nije jasno zašto se baš u Japanu tako obukla. Lady GaGa je odjenula crno-bijeli kostim, a područje oko očiju obojala je u crno. Kosu je podijelila u dvije punđe. U studio je stigla s velikim sunčanim naočalama koje je uskoro skinula. 

- Jako volim pande, one imaju šape. Uvijek svojim obožavateljima govorim da dignu šape u zrak. Pojela sam puno bambusa ovaj tjedan - izjavila je Lady GaGa u emisiji. San joj je jednog dana imati bebu pandu. 


Idi na 24sata

Komentari 29

  • barbi27 01.09.2011.

    preslatka je, predivan je uzor, uči našu djecu da se vole onakvima kakvi jesu i da imaju poštovanja prema samima sebi, kada bi bar više televizija i slavne osobe takvu poruku širili mislim da bi bilo manje nasilja ona je meni legenda, a oni koji ju kritiziraju su osobe koje same sebe nisu prihvatile i koji smatraju da ako nešto odstupa od društvenih normi da je bolesno što nije istina vjerojatno bi te osobe duboko u sebi htjele biti kao ona, ali nemaju hrabrosti pa ju onda kritiziraju je se osjećaju bolje GaGa je kraljica, nadam se da će izdati još ovako dobrih albuma kao Born This Way :D

  • ivy2206 02.07.2011.

    ja isto volim pande!! hehehe, baš fora :)

  • user_54265 01.07.2011.

    Pa to je napravila jer je bila u Japanu i jer su pande ugrozene u tim dijelovima .. A ako je ona tako ruzna kao sto kazete volio bi vidjeti vas ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare