To je to što me zanima!

'Lady GaGa' stigla u Zagreb, po trgu je šetala u vreći za smeće

Riječ je o performans umjetnici Dan Philipp koja je odlučila glumiti pjevačicu jer joj svi govore da su jako slične. Uskoro planira utjeloviti još neke poznate osobe
Vidi originalni članak

Volim šokirati ljude. Bilo mi je zanimljivo gledati prolaznike kako bulje u nas i pjlešću nam, kazala je Dan Phillipp koja se u sklopu predstavljanja svog umjetničkog kalendara u zagrebačkom kinu Grič prošetala po Trgu bana Jelačića odjevena poput američke pjevačice. Za tu je priliku odjenula kostim napravljen od vreća za smeće.

- Odlučila sam glumiti Lady GaGu jer mi svi prijatelji govore da jako ličim na nju. Na svojim budućim performansima planiram glumiti brojne druge poznate ličnosti - rekla je Dan.

Nakon što je sa kolegama prošetala po trgu vratila se u kino Grič. Tamo su izveli kratki performans i Dan je potpisivala kalendare. Jednu je djevojku strastveno poljubila nakon što joj je dala svoj kalendar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BILI_3 03.11.2010.

    Sad si već pretjera (la) ...... Al sreća šta imamo net.hr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • BILI_3 03.11.2010.

    A ZAŠTO BRIŠEŠ KOMENTAR KAD NIKOGA NE VRIJEĐAM.....SAMO SAM REKAO DA VRATITE STARI PORTAL JER JE OVAJ KATASTROFA!!!!!!!!!!! A VIDIJA SAM DA I DRUGI NISU ZADOVOLJNI.... (TAKOĐER IZBRISANI) ... HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • BILI_3 03.11.2010.

    ma jbm.se za ove daj vratite stari portal je je ovaj bez uvrede katastrofalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare