To je to što me zanima!

Lady GaGa udebljala se 14 kila jer joj je već dosta gladovanja

Ako u ponoć poželim pojesti pizzu, onda ću to i učiniti. Ne želim više biti čačkalica i odricati se tako divne stvari kao što je hrana, rekla je pjevačica. Za kritike ne mari
Vidi originalni članak

Bolje biti debeo nego površan, ljutito je odgovorila Lady GaGa kritičarima koji su je počeli prozivati zbog nakupljenih kilograma koje je dobila u dvije godine.
 Lady GaGa (28) nosila je poluprozirnu haljinu dok je dijelila autograme obožavateljima u Dubaiju. U njoj nije mogla sakriti novostečene obline. Pjevačica sad na visinu od 155 centimetara ima 60 kilograma. Udebljala se jer joj je, kaže, dosta gladovanja.

- Ako u ponoć poželim pojesti pizzu, onda ću to i učiniti. Ne želim više biti čačkalica i odricati se tako divne stvari kao što je hrana - kazala je Lady GaGa. 

U tinejdžerskoj dobi bolovala je od anoreksije i bulimije, pa je 2012. pokrenula projekt Body Revolution. Riječ je o internetskoj stranici na kojoj objavljuje svoje fotografije u rublju kako bi djevojkama pokazala da ne moraju imati savršene proporcije da bi bile lijepe. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Marty99 11.09.2014.

    Njoj bi bolje bilo da ne pokazuje te svoje visuljke, a u vezi kila ne treba brinuti!

  • MXE 11.09.2014.

    Zato i volim Lady Gagu jer je uvijek promovirala da budemo sto jesmo, da ne marimo sto drugi misle o nama, da se ne mjenjamo zbog drugih ljudi te da ne budemo zrtve naseg drustva.

  • FrancescaKasser 11.09.2014.

    izgleda najnormalnije. samo joj u toj haljini tijelo izgleda krupnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare