To je to što me zanima!

Lady GaGu skinuli do gola i 'dokazali' da nema penis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lady GaGa i Beyonce snimile su novi videospot za pjesmu 'Telephone'. Kratki film traje gotovo deset minuta. Na scenariju je radila i Lady GaGa
Vidi originalni članak

Radnja novog videospota Lady GaGe (23) započinje s potpisom ispod slike 'County Jail, For Bitches' ili 'Okružni zatvor za kuje'. Pjevačicu dvije zatvorske čuvarice uvode u ćeliju te je potom razodijevaju. Gola GaGa na sebi ne nosi nikakvo donje rublje, ima samo mrežaste čarape, štikle i dvije crne naljepnice preko bradavica. Nakon toga puštaju je u zatvorsko dvorište gdje na sebi nosi omotane lance. Dok sjeda na klupu približava joj se djevojka te se njih dvije počnu strastveno ljubiti. Tek tada počinje glazba pjesme 'Telephone' za koju su video zajedno snimile Beyonce i Lady GaGa. Beyonce (28) se pojavljuje tek u drugom dijelu videa nakon što plati GaGi jamčevinu i odveze je u svom 'Pussy Wagonu' ili 'Prijevozu za mace'. Vozilo je poznato iz filma 'Kill Bill' Quentina Tarantina, a cure su ga dobile za snimanje.
- Bila si jako, jako zločesta curica - kaže Beyonce nakon što izbavi prijateljicu iz zatvora. U videospotu Lady GaGa se pojavljuje u većini neobičnih kostima kojima je u posljednje vrijeme privlačila pažnju na ulicama Londona.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • SunTzu 12.03.2010.

    spot i pjesma su cisto smece od par milja dolara

  • Dakox 12.03.2010.

    Gaga je zakon pricajte vi sta hocete, ali zenska razvaljuje.

  • boixos os 12.03.2010.

    umjetnost ahaahahahahaahahahahaha kolko ti imaš 12 godina hahahaha daj mući tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare