To je to što me zanima!

Lagala mu da je otac njezinog sina, tuži je i želi 'lovu' natrag

Miša Dobrić godinama je plaćao alimentaciju Branki Knežević koja se proslavila pokazavši međunožje premijeru Dačiću. DNK test dokazuje da nije otac njena sina
Vidi originalni članak

Prije nekoliko tjedana 'digla ja prašinu' pokazavši srpskom premijeru Ivici Dačiću neobrijano međunožje pred kamerama u showu 'Nemoguća misija'. Djevojka s naslovnice srpskog Playboya, Branka Knežević (38), ponovno je u središtu pažnje medija, no ovaj put razlog je puno ozbiljniji. 

Branka je, piše srpski Alo!, tvrdila da je njen maloljetni sin dijete Miše Dobrića (49), bivšeg direktora TV Pinka u Banjoj Luci. Dobrić je priznao dječaka i godinama plaćao alimentaciju jer ga je starleta uvjerila da je dijete njegovo, no sad je odlučio stati na kraj toj farsi. DNK test dokazao je da je Branka lagala i Dobrić ju je odlučio tužiti.

- Razmotrit ćemo i pitanje naknade materijalne i nematerijalne štete, kao i aspekt povrede prava ličnosti više osoba. U povodu ovog slučaja, a tiče se maloljetnog djeteta i njegove majke Branke Knežević, očekujemo i reakciju Centra za socijalni rad - kaže Dobrićev odvjetnik Miljan Karličić.

Branka cijelu situaciju nije htjela komentirati. Dobrićeva je pak supruga Nela za Alo! dala intervju u kojem je ispričala kako je Kneževićka prevarila njenog supruga i godinama od njega 'muzla lovu'. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • ansevar 21.02.2013.

    Tako to rade profesionalke!

  • Stevi 21.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pernica 21.02.2013.

    na prvoj slici sex bomba, na drugoj bez šminke- nikakva! na trećoj bez gaćica- smiješna! a još luđi mi je ovaj njihov Dačić, crkla sam od smijeha kad mu vidim kakvu složi umiljatu facu kad je pogleda ispod suknje hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare