To je to što me zanima!

Zadar: Mladen iz TBF-a pao s pozornice i lakše se ozlijedio

Pjevač TBF-a Mladen Badovinac na sinoćnjem koncertu u Zadru pao je s pozornice i završio u zadarskoj Općoj bolnici na odjelu kirurgije. Srećom, lakše se ozlijedio
Vidi originalni članak

Mladen Badovinac iz TBF-a pao je sa pozornice na Trgu Pet bunara u Zadru. Bend je odradio koncert i nakon što ih je publika pozvala na bis vratili su se i otpjevali 'Bog i zemljani'. Na kraju pjesme Mladen je zapeo za kabele na podu, zateturao i unatraške pao sa oko 1.7 metara visoke pozornice. Pao je i glavom udario u kamene ploče na podu.

- Ima li odi doktora?, pitao je sa pozornice Saša Antić.

Mladen je ležao na podu i nije se micao, a nekoliko ljudi mu je priskočilo u pomoć. Oni su s njim polako razgovarali dok nije došla Hitna pomoć. Saša je publici kazao kako je to nažalost kraj koncerta a zaštitari su ih potjerali s trga.Hitna pomoć odvezla ga je u bolnicu gdje su ga liječnici pregledali i utvrdili da ima lakše ozljede jer je natučen od pada.

- Teško je pao jer je ispred njega bio prazan prostor, publiku smo odvojili ogradom i ništa mu nije amortiziralo pad, kaže Siniša Kabić iz Udruge Porat pod čijim su motom 'Nema sretnih droga' TBF-ovci drugu godinu za redom nastupili u Zadru.

Mladen je iz bolnice kasnije došao do udruge gdje su ga dočekali ostali članovi benda. Kazao je da ga malo boli, ali da je dobro.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • rori 04.08.2011.

    Sreća u nesreći, pa dobro prošlo, a novinarku bi pitala, koga su zaštitari potjerali????? I zašto???

  • Kocho 04.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • mellifera196666 04.08.2011.

    Brz oporavak želim,čekamo vas na Špancirfestu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare