To je to što me zanima!

Lambaša: Pod tušem ipak ne pjevam, samo se ljubim

Ako dođe do finala u showu "Zvijezde pjevaju", Dolores bi pjevala "Molitvu". Ona će ove godine u Los Angelesu tražiti nove glumačke angažmane
Vidi originalni članak

Dolores Lambaša se s Giulianom natječe u showu "Zvijezde pjevaju", a glumica za njega kaže da je izvrstan učitelj.
- Vrlo je temeljit, sistematičan i vrijedan. Šteta što ja nisam takva kao učenica. Stalno se odupirem, a poslije vidim da je bio u pravu - otkriva Dolores za Večernji list. Pjevačeva supruga i njen dečko Frano Lasić velika su im podrška dok se pripremaju za show.
- Frano mi je magnetičan kao prvog dana. Hipnotizirani smo jedno drugim. Ima sposobnost da male, svakodnevne stvari napravi tako značajnima da mi je svaki dan s njim nevjerojatan - izjavila je glumica koja bi voljela glumiti s Anthonyjem Hopkinsom. Otkriva da će ove godine otputovati u Los Angeles gdje će potražiti glumačke angažmane. U međuvremenu vježba za show.
- Pod tušem ipak ne pjevam. Tamo se samo ljubim - kroz smiješak je otkrila Dolores.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • luna2 03.04.2009.

    @chuperak skoro pa si u pravu ,ja volim ne uštogljenizam ,znam da i svaki posao traži svoje ,ali obožavam ljude ne koji se znaju mjeru ,nego ne ,ovo nisam ja i ja to nebi.pazi ja pod ODVRATNA ne mislim da dolores ružna ,nego meni se ne sviđa njen stav ,čak ni njena gluma(preplastično ) ,njezino koketiranje ,o vođenju emisija nebi trošila slova....ona je atraktivna izgleda ,diže tenzije svakim svojim pojavljivanjem ,a to javnost guta (ne sva )i biće zanimljiva sve dok se pojavi neka još odvažnija... tebi je ona ok ,ma dobro ,meni ne, i zato sam ja luna2 ,a ti chuperak !

  • chuperak 03.04.2009.

    luna2 ako su tebi takvi razlozi da ti netko bude odvratan onda ti predopstavljam pola hrvatske edtrade odvratno! žena nije odvratna , ima svoj stav i svoje ponašanje...a to što jer je otvorena i iskrena prije svega i što ne glumi sveticu pred javnosti,ima veliki plus kod mnogih..

  • rafa09 03.04.2009.

    Nemojte mi protiv moje miljenice vi mali ljubomorni gadovi. Svjetska je. Sve sve sve od srca najbolje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare