To je to što me zanima!

Lana Banely u Petrovoj bolnici rodila svog prvog sina Adriana

Mama i beba su dobro. Porođaj je prošao bez ikakvih poteškoća. Lana i Adriano u bolnici će ostati tri dana, donosi Story. Banely je trebala roditi još prošli petak
Vidi originalni članak

Novinarki i voditeljici ovo je prvo dijete s Andyjem Barom (30) s kojim se vjenčala u srpnju 2013. godine. Lana Banely (27) sina je rodila u četvrtak ujutro u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Supružnici su dječaku dali ime Adriano, donosi Story.

Banely je trebala roditi još prošli petak. Tada su joj, naime, liječnici predvidjeli termin porođaja, no morala je pričekati još nekoliko dana. 

Mama i beba su dobro. Porođaj je prošao bez ikakvih poteškoća. Lana i Adriano u bolnici će ostati tri dana. Andy Bara ima dva sina iz braka s Anitom Ljubić koju je ostavio zbog Lane.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 46

  • trunkica 18.01.2014.

    Sretno mami i bebi. Ali ako je ovaj tip ostavio ženu i dvoje djece zbog Lane, ne vjerujem da tako neće ostaviti i Lanu s djetetom zbog opet neke treće žene.Takvima nije baš za vjerovati.

  • Zmaajka 18.01.2014.

    Čestitke majci! Žena sa takvim obrazovanjem nikada neće kruha biti gladna a k tome i lijepa...nije mi jasno...zašto Lana kad možeš birati...ni jedna žena nije uspijela promjeniti karakter partnera pa nećeš ni ti, sretno tebi i djetetu

  • Samo Iva 18.01.2014.

    Oba dvoje su zgodni,pa ni sin neće imati izbora:-) Nego jel bAra hrvatsko prezime?

Komentiraj...
Vidi sve komentare