To je to što me zanima!

"Lana Del Rey i Axl Rose nisu u vezi, oni su samo prijatelji..."

Gitarist Guns N' Rosesa, DJ Ashba, ne vjeruje da su Lana Del Rey i Axl Rose u ljubavnoj vezi. Kaže da su prijatelji i da se pjevač voli družiti s cool ljudima
Vidi originalni članak

Nakon što je Lana Del Rey (25) u društvu Axla Rosea (50) snimljena tijekom izlaska iz holivudskog Chateau Marmont hotela, započela su šuškanja da su u vezi. No gitarist Guns N 'Rosesa, DJ Ashba, za američki je TMZ izjavio kako ne vjeruje da su u ljubavnoj vezi već kako se samo prijateljski druže.

- Ne vjerujem da hodaju. Axl se voli družiti s cool ljudima. Mislim da su samo prijatelji - komentirao je gitarist Gunsa glasine o vezi njihova pjevača s 25 godina mlađom pjevačicom koja je sa 16 godina snimila pjesmu 'Axl Rose Husband'.

- Ti si moj jedini kralj, a ja sam tvoja mala kraljica - jedan je od stihova pjesme koju je Lana snimila pod svojim pravim imenom Lizzy Grant. 

Lana je velika obožavateljica Guns N' Rosesa. Prošli mjesec nije propustila njihova dva koncerta u Los Angelesu. Nosila je majicu na kojoj je pisalo Guns N' Roses i ponosno u njoj pozirala pred fotografima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MLADEN_5 12.04.2012.

    Da veliki prijatelji. Svaku vecer dodje kod njega spavat , jer se boji mraka.

  • anana 10.04.2012.

    Smatram da se vecina djevojaka zaljubi u axla dok slusa stare gunse i gleda stare spotove, ali sva ta carolija nestane kad vidis sta je postao. Osobno, Slash mi je uvijek bio najmocniji ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare