To je to što me zanima!

Lana je zaplesala s mamom na splitskom sajmu vjenčanja

Pjevačicu je nedavno iznenadila majku videom za rođendan u kojem se zahvalila zato što ju prati na njezine nastupe
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (33) nastupala je na petom Međunarodnom sajmu vjenčanja koji se održavao u splitskoj Spaladium Areni. Sve prisutne je oduševila kada je na pisti zapjesala sa svojom majkom Esmom. 

Pjevačica je nedavno objavila dirljivi video u kojem je majci čestitala rođendan i zahvalila joj se jer ju stalno prati na nastupe. Međunarodni sajam vjenčanja je okupio više od 160 izlagača u Areni koji su predstavili novitete i svjetske aktualne trendove iz svijeta vjenčanja. Usto je oborio rekorde posjećenosti. 

Veliku liku pozornost izazvala je i atraktivna zagrebačka voditeljica Ecija Ivušić  koja je blistatala u haljini Duchess womens wear iz nove kolekciji koju potpisuje Snježana Mehun i Antun Tin Brišar. Duchess brand, iako star samo šest mjeseci osvojio je brojne poznate osobe Maja Šuput, Ana Rucner, Žanamari Lalić, Antea Kodžoman, a prva kolekcija za sezonu proljeće ljeto 2018. ppredstavljena je ekskluzivno upravo na sajmu vjenčanja u Splitu. 

Revija je izazvala oduševljenje, naročito kod budućih mladenki koje ne traže tipičnu vjenčanicu i običnu vjenčanicu. Modne revije koje potpisuju saloni Gau Moreno, Škola likovnih umjetnosti Split, Sns design, Varteks, Anovi, Jeordie's, Duchess, Bakus Sposa,Koko kids, Lella design i Glamour Sposa izazvale su najviše zanimanja žena.  Najveća sajamska ‘poslastica’ bila je dobrotvorna gala revija na kojoj su poznati
Splićani u vjenčanicama,svečanim haljinama i odijelima prošetali pistom te podržali dobrotvornu akciju sajma za Udrugu Anđeli iz Splita.

Budući mladenci sami posjetom sajmu mogli su u potpunosti organizirati svoje vjenčanje, počevši od dvorane za vjenčanje, fotografa, cvjećara,raznih dekoracija. Najsretniji među njima osvojili su vrijedne nagrade.  Kao novost, ove godine, paralelno sa sajmom vjenčanja, u staklenoj galeriji Spaladium arene po prvi put u Dalmaciji održao se sajam  kozmetike, zdravlja i estetike Beauty expo na kojem su se predstavili
vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre i ordinacije.
     
    

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BugsBunny 31.01.2018.

    Zašto nas uporno bombardirate sa ovakvim kalašturama?

  • trust 30.01.2018.

    lana i mama...svaki dan neka nova crtica iz zivota lane i mame...

Komentiraj...
Vidi sve komentare