To je to što me zanima!

Lana Jurčević: Htjela sam razbiti tabue i standarde o 'savršenim' tijelima, želim pomoći ženama

Pjevačica je nedavno postala centar pažnje kad su druge poznate osobe komentirale njezin izgled i kad su joj zamjerili što se udebljala. U nedavnom intervjuu je ispričala zašto nije samo ignorirala te komentare...
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (36) u intervjuu za Jutarnji list otvoreno je progovorila o tome kako su na nju utjecali komentari o njenoj kilaži. Podsjetimo, tu su raspravu pokrenuli Neven Ciganović (47) i Lidija Bačić (35), nakon što su komentirali pjevačičin izgled na dodjeli nagrada Porin.

Jurčević je brzo odgovorila kako je riječ o četiri kile više, ali to nije bio kraj njihove rasprave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znate kako se kaže, da te ne boli, ne bi bilo odgovora, očigledno sam ju dobro piknuo tamo 'di ju najviše boli. Ja mislim da se ne radi o četiri kile viška, nego o 10 kilograma - nastavio je Ciganović, a kasnije joj zahvalio što ga je potaknula da na vrijeme krene 's pripremama za ljeto'.

U intervjuu se Jurčević osvrnula na to zašto je uopće odgovorila na komentare o svojoj kilaži.

- Htjela sam iskoristiti priliku da razbijem te tabue i standarde o 'savršenim' tijelima i tako pružiti podršku ženama koje prolaze kroz promjene sa svojim tijelima i ne samo to - dolazi ljeto i ne možete vjerovati kolike žene imaju problem sa skidanjem u kupaći kostim zbog potencijalnih 'osuda' i krivih pogleda... Ja sam netko tko želi svoj medijski prostor koristiti za stvari koje će ljude ohrabriti, podržati, utješiti, a ne da ikome nabijam komplekse - izjavila je.

- Od javnih osoba stalno se očekuje da budu 'idealne', ali tko su osobe koje određuju što je 'savršeno', a što nije? Ja idealima težim iznutra, a ne izvana i voljela bih da i drugi gledaju na to tako - rekla je pjevačica.

BOCNUO IH ZBOG KILOGRAMA Cigi provocira Lanu i Lugomer: 'Hvala curama, zbog njih sam na vrijeme krenuo s treningom'

Kad su je upitali kako održava liniju, odgovorila je kako su joj koncerti 'najbolji "kondicijski trening"' i da se veseli tome što koncertna sezona ponovno počinje.

- Budem li trenirala opet, a hoću, to će biti radi antistresa i zdravlja, a ne robovanja izgledu i konfekcijskom broju 36 - otkrila je Jurčević.

Također je rekla kako ima puno posla, a najviše se bavi pjesmama, jer kaže da je ljeto za nju vrijeme kad je najkreativnija.

- Imam turneju po studijima, preslušavam pjesme, radi se na svačemu i za van, a i za ovdje...Bit će vremena za sve četiri u zrak - završila je Lana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • _gelipter_ 05.07.2021.

    ciganovič na aparatima

  • Bocwanna 05.07.2021.

    Heey Lana, ... Tvoje grudi nemaju mana.. Kao ni kosa, lice, oći, tijelo.... Svako muško rado bi te ljubit htjelo... Lana..... Slobodan sam Posjedujem 2 stana, vikendicu na moru, na Hvaru 2 auta visoke klase, kuću u Pakoštanima, i dionice u Kraš u..... Nije nešto sve to, znam.. Tvoji apetiti su puno veći.. No međutim....... Daaj mi šansu 🙏

  • jamesbond7777 05.07.2021.

    🙄🙄🙄Alloo, a pomoc nezbrinutim muškarcima😊😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare