To je to što me zanima!

Lana Jurčević nakon gutanja vatre prelazi u cipele za step

Pjevačica će pokušati obraniti pobjedu i pokazati da nije dobra samo s oštrim noževima. Ples će uvježbavati s glumicom Anom Majhenić, čula je da je teško
Vidi originalni članak

Žongliranje mi se na kraju svidjelo i voljela bih elemente s vatrom dodati na svoje koncerte, kaže pjevačica Lana Jurčević (31).

S pjevačem Markom Toljom (31) u showu “Ja to mogu” uspjela je svladati vještinu s lopticama, noževima i gutanjem vatre. Lana kaže kako je mislila da neće uspjeti kao žonglerica, ali uz odličnog mentora Zorana Vukića nastup je prošao bolje nego što je očekivala. Njezina iduća točka je irski step ples koji će uvježbavati s glumicom Anom Majhenić (34).

- Čula sam da je dosta teško. Neki dan sam na probi počela imitirati step i baš se dogodilo da ga dobijem i da me Ana opet odabere. Slučajnost ili intuicija, tko će ga znati - kaže Lana koju veseli naučiti što više različitih stvari. Zajedno s glumicom Majhenić odnijela je pobjedu u prvoj emisiji jer su uspješno savladale beatbox i osvojile gledatelje.

- Nas dvije funkcioniramo predobro. Ponekad mi se čini da se sa ženama lakše sporazumijem i nađem - kaže Lana svjesna da među ženama ne vlada baš uvijek sloga.

- Ovo je velika prednost u našem slučaju - smije se pjevačica. Lana i Ana pokušat će savladati step u samo tri dana i obraniti naslov pobjednica.

Svi koji 12. prosinca žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na 24sata.hr. Ispunite obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pero Konta 11.12.2015.

    Ti češ curo moja u bliskoj budućnosti teško stradat i oporavak je nemoguč.stani na kočnicu.tko se mača lača od njega i ugiba.

  • LiLu 08.12.2015.

    naslov mi daje toliko materijala za napisati ovdje ,al svaki komentar osim ovog bi bio spoštovani .

  • chelseaMG 08.12.2015.

    jel se može ispunit tekst da se ne dože u emisiju i da se ne čita o toj gluposti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare