To je to što me zanima!

Lana Jurčević raznježila fanove slatkom fotografijom kćeri i partnera kojeg rijetko pokazuje

Lana Jurčević i Filip Kratofil zajedno su od 2017. godine, a kći, kojoj još nisu otkrili ime, dobili su krajem studenoga prošle godine
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (39) često dijeli fotografije svoje tromjesečne kćeri na društvenim mrežama, a nedavno je objavila vrlo rijetku fotografiju partnera Filipa Kratofila. Crno-bijela fotografija prikazuje Filipa kako spava s njihovom kćeri, kojoj još nije otkrile ime. Lana i Filip su zajedno od 2017. godine.

Inače, Lana je krajem studenoga prošle godine rodila kći, a tijekom trudnoće je imala brojne komplikacije pa je zato često odlazila u bolnicu.

RAZNJEŽILA PRATITELJE Lana Jurčević podijelila je slatke trenutke sa svojom kćeri: 'Tri mjeseca su prošla samo tako...'

Često podijeli privatne trenutke s kćeri, no i dalje nije otkrila njezino ime. Dala je naslutiti kako bi se mogla zvati svojim vjernim pratiteljima na Instagramu. 

UŽIVA U MAJČINSTVU Lana Jurčević pokazala slatke trenutke s kćeri: Najljepši miris

- Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno - napisala je Lana uz fotografiju lopoča. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čeljo Brtika 07.03.2024.

    Valjda joj je dala neku sprdnju od imena tipa Bloom pa neće reći koje je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare