To je to što me zanima!

Lana Jurčević u šetnji s dečkom odgovorila hejterima: 'Ovaj prst nije moj, kunem vam se ...'

Nakon negativnih komentara koje je dobila na račun svoje kilaže, Lana je odlučila putem društvenih mreža podijeliti svoje mišljenje. Objavila je fotografiju na kojoj se drži za ruke s dečkom Filipom ...
Vidi originalni članak

Nakon što su je Neven Ciganović (47) i Lidija Bačić (35) kritizirali zato što  se udebljala, Lana Jurčević (36) je na društvenim mrežama objavila svoj odgovor. Snimila je video u kojem ponosno pokazuje 'višak' na rukama i trbuhu, te napomenula da je tu jedini problem što nije pospremila stan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Žene, ja sam jedna od vas, vi ste moje, ja sam vaša.  Dokazano već 100x do sada i na tome vam hvala do neba. Ne znam samo zašto ovo nisam ranije objavila, jer mi stoji mjesec dana u mobu... valjda kad je suđeno  - onda je suđeno - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Sada je na svom Instagram profilu podijelila objavu na kojoj se vide siluete nje i njezinog dečka kako se drže za ruke, a on pokazuje srednji prst. 

- Ovaj prst nije moj, kunem se! - napisala je Lana u opisu fotografije, a kao i na prvoj objavi dobila je mnogo komentara podrške.

KRITIKE JE NE DIRAJU Lanu Jurčević napali zbog 4 kile viška, ona im odgovorila: Jedini problem mi je neuredan stan...

Lana rijetko objavljuje fotografije s dečkom Filipom Kartofilom, s kojim je u vezi četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 17.06.2021.

    Tolka zloba u zeni i frustracija da mora na svakoj fotki pokazivat srednji prst. Pa pitam se jel shvaca da se bori i svađa sama sa sobom?

  • sanjakorać 16.06.2021.

    Lijepa je Lana,iako mi izgleda trudna.

  • Unkonown_user 16.06.2021.

    I nemora se obazirat na one pvc flase...ima glas i stas. I s kojom kg viska je i dalje slatkica i barem zna pjevat za razliku od Bacicke

Komentiraj...
Vidi sve komentare