To je to što me zanima!

Lana Klingor dobila ulogu novinarke u sapunici

Bivša pjevačica grupe ET, Lana Klingor, postala je glumica. Dobila je ponudu da u novoj AVA-inoj sapunici "Zakon ljubavi" glumi trač-novinarku
Vidi originalni članak

Bivša pjevačica grupe ET, Lana Klingor, postala je glumica. Dobila je ponudu da u novoj AVA-inoj sapunici "Zakon ljubavi" glumi trač-novinarku. Lana to smatra najvećom ironijom koja joj se dogodila jer je i ona bila meta tračeva jer javnosti nije htjela otkriti ime oca svoje curice Kiare.
- Želim biti glumica jer mi je dosta pjevanja po gažama i vozikanja kombijima. Imam dijete, koje mi je centar svijeta, i naravno da mi odgovaraju neki drugi poslovi - rekla je Lana za jedne dnevne novine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivkanica 17.10.2008.

    ona se smatra nekom zrtvom medija!sta se petljala s ozenjenim muskarcem...nije ni cudo sto nije htjela otkriti ime oca svog djeteta,jer da je sve bilo krasno onda nebi imala sta kriti!

  • inox1810 17.10.2008.

    da,pa kaj bi rekla ime oca,kad je to kod nas postalo skroz \"cool i simpa\",shevit se okolo s oženjenim muškarcem,i bit samohrana majka...ma mislim,daj molim te.......jbt sve su nam se moralne vrijednosti srozale do jaja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare