To je to što me zanima!

Lana Klingor i Samson više ne kriju svoju ljubav

Lana Klingor nakon porođaja posvetila se kćeri Kiari. Odnedavno snima novi album, ali i ponovno ljubi. U vezi je sa slovenskim manekenom Samom
Vidi originalni članak

Njihova ljubav nije tajna jer on joj je podrška na gažama, no Lana (27) nerado priča o privatnom životu. Prije šest mjeseci postala je majka djevojčice Kiare. Dugo je Lana tajila identitet Kiarina oca, no informacija je iscurila u javnost - u dokumentu iz matičnog ureda Ozren Mueller upisan je kao otac. To je uzdrmalo svijet pjevačice koja se posvetila samo kćeri i učenju za fakultet. Onda se, prije dva mjeseca, pojavio u njezinom životu jedan od najtraženijih slovenskih manekena, vlasnik agencije za nekretnine i njezin obožavatelj. Lana i Sam Samson (26) upoznali su se na Facebooku, o čemu svjedoče poruke na njegovu profilu. “Hvala za komplimente. Volim kad su mi obožavatelji tako zgodni”, “Dragi vjerni obožavatelju! S obzirom da si tako vjeran i drag, napiši mi svoju adresu da ti pošaljem potpisani CD sa svim tekstovima... Pusa samo za tebe...”. Tako je počela njihova ljubav. Lana nerijetko ode dragom u Sloveniju, a i on njoj u Zagreb. Par je prekjučer viđen u središtu Zagreba u ležernoj šetnji. Sam je pratio Lanu po trgovinama, a kad su ih spazili fotografi, razdvojili su se i krenuli svatko svojom stranom ceste.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tajnamoja 16.06.2008.

    Žurila je biti majka, a mogla je malo sačekati i upoznati čovjeka, udati se i čista obraza biti supruga, majka, bez mrlja na karijeri. a ovako, malo me razočarala...ali samo malo jer me boli za nju i njen život.

  • ivme 15.06.2008.

    halilovićku ste razapeli, a vidi ovu, sa oženjenim muškarcem,dvoje djece.....!!!!! kako je ovaj narod licemjeran....

  • nea-zg 14.06.2008.

    i takva fufa kaj ima dijete s ozenjenim si nadje frajera,a kolke dobre cure su solo i ne mogu si nac nekog bas zbog ovakvih...aghgh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare